Connect with us

4ος Όμιλος

Γεμάτη συμβολισμούς η πρώτη του Ιωνικού

Published

on

Τετάρτη 29/7, το ρολόι έδειχνε 19.00 και οι παίκτες περνούσαν την φυσούνα για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν. Στη σέντρα του γηπέδου τους περίμενε μια αντιπροσωπία των Rangers, όπου συμβολικά είχαν πατήσει πρώτοι το χορτάρι χαράζοντας έτσι την πορεία που θα ακολουθηθεί.

Με το γήπεδο και το χορτάρι σε άριστη κατάσταση, οι παίκτες – παλιοί και νέοι – ξεκίνησαν ζέσταμα υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Λευτέρη Βασιλειάδη. Όσο περνούν οι μέρες το ρόστερ θα συμπληρωθεί, κι αναμένονται σημαντικές προσθήκες μα και ανανεώσεις.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο πρόεδρος των Rangers, Στέλιος Παλαιοχωρίτης, μίλησε διαδοχικά σε παίκτες και κόσμο κάνοντας μια μικρή αποτίμηση των τελευταίων ημερών και παρουσιάζοντας το πλάνο για το άμεσο μέλλον.

Ο Ιωνικός δείχνει σιγά – σιγά να “ξυπνάει” από το λήθαργο και σε λίγες εβδομάδες από τώρα, η Νίκαια θα ζει και θ’ αναπνέει στους ρυθμούς της ομάδας.

Η ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας είναι ήδη μεγάλη, και οι πωλήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

 

Μικρά από την πρώτη προπόνηση 

– Οι “παλιοί” της χθεσινής μέρας ήταν οι Παντελίδης, Τσακίρης, Μιχαλακάκος, Μανωλικίδης καθώς και οι Διάκος και Σφυρογιαννάκης που επέστρεψαν από τον δανεισμό τους.
– Παρών ήταν και ο νεοαποκτηθείς Γαβαλάς, που φόρεσε την φανέλα με το αστέρι για πρώτη φορά.
– Αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο, παρά τη απαγορευτική ζέστη.