Connect with us

4ος Όμιλος

Γεωργίου: “Εχω μάθει στη ζωή να είμαι αρσενικός”

Published

on

Μέσω τοποθέτησης του ο πρώην τερματοφύλακας της Ρόδου, Θανάσης Γεωργίου ευχαριστεί τα πρόσωπα που συνεργάστηκε στο μικρό χρονικό διάστημα που βρέθηκε στο σύλλογο, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση σε πρόσωπα κάνοντας λόγο ότι δεν τήρησαν τα όσα είπαν.

Αναλυτικά, το κειμενο

“Μέ έκπληξη διάβασα στα Μ.Μ.Ε. πως δεν κατάφερα να πείσω με τις ικανότητες μου. Αφού προτίστως πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Ρόδου, σε όλους μου τους συμπαίκτες όπου για 1,5 μήνα ήμασταν καθημερινά μαζί και είχαμε μια άψογη συνεργασία, τον φροντιστη, Γιαννη Παπάζογλου που προσπαθούσε καθημερινά να είναι όλα στην εντέλεια μέσα στα αποδυτήρια. στον γυμναστή κ. Γκάιδα Δημήτρη που είναι πραγματικά επιστήμονας στο κομμάτι εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης των πακτών και τέλος τον Μποσγάνα Γιώργο προπονητή τερματοφυλάκων για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Στην προσωπική μου ζώη και ειδικά στο ποδόσφαιρο αυτό το λίγο που έχω καταφέρει είναι προσπάθεια δουλειάς και αγάπης για το άθλημα, και ότι κατάφερα ήταν πραγματικά με το σπαθί μου και με τη βοήθεια του θεού.

Δεν χρειάζεται να αποδείξω σε ανθρώπους που άλλα λένε παρουσία 25 ποδοσφαιριστών και άλλα κάνουν. Δεν χρειάζεται να αποδείξω απολύτως τίποτα σε ανθρώπους που μου έλεγαν και 1000 λάθη να γίνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού εμείς είμαστε εδώ για εσένα γιατί το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών και αποφάσεων. Εχω μάθει στη ζωή μου να είμαι αρσενικός και τα παντελόνια που φοράω να τα τιμάω σε αντίθεση με ορισμένους που δεν είχαν ούτε καν το θάρρος να με κοιτάξουν στα μάτια και να μου πουν ότι δεν τους “έπεισα”. Καλή ποδοσφαιριστή σεζόν στην ομάδα της Ρόδο.

Με εκτίμηση, Θανάσης Γεωργίου”