Connect with us

4ος Όμιλος

Γεωργούλης: «Βελτίωση και νίκες»

Published

on

To 2015 ετοιμάζεται να μας αφήσει σε λίγες ώρες και στον Εθνικό πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Πέμπτης, η τελευταία προπόνηση για τη χρονιά που φεύγει .

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ τρέξιμο  στο πλαίσιο της επαναφοράς  των παικτών  με σκοπό απο την Κυριακή να ξεκινήσει  και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι με τον Ιάλυσο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Θύμιος Γεωργούλης δείχνοντας σε καλή κατάσταση.

Πρίν την προπόνηση έγινε η φωτογράφιση της ομάδας με τις πλάκες μεταξύ των παικτών να δίνουν και να παίρνουν και το Εθνικός 24 να είναι εκεί. Στο περιθώριο όλων αυτών των ωραίων πραγμάτων είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Θύμιο Γεωργούλη που έχει συμπληρώσει ένα χρόνο ήδη στον πάγκο της ομάδας και ο οποίος έκανε ένα μίνι απολογισμό .

«Η χρονιά  που φεύγει μας βρίσκει στην 7η θέση της βαθμολογίας αν και πιστεύω ότι αξίζαμε να είμαστε παραπάνω. Οπως έχω πει και άλλες φορές,στόχος μας  είναι κάθε μέρα που περνάει να βελτιωνόμαστε και να κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό προσπαθούμε στην προπόνηση και θέλουμε να το βγάζουμε στους αγώνες. Πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει πράγματα και θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα.»

Οσο για τη συμπλήρωση ενός χρόνου στον πάγκο του Εθνικού, ο Θύμιος Γεωργούλης τόνισε: «Είναι τεράστια τιμή για οποιονδήποτε προπονητή να κάθεται στον πάγκο  ενός τέτοιου ιστορικού συλλόγου, όπου οι  απαιτήσεις είναι πολλές και σημαντικές. Σίγουρα αυτός ο χρόνος που πέρασε ήταν έντονος ,αλλά στο τέλος της περσινής σεζόν καταφέραμε να τερματίσουμε ψηλά και φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου, όπου όλοι ξέρουν πως το χάσαμε.Απο κει και πέρα μένω σε αυτό που είπα πρίν. Βελτίωση κάθε μέρα για να γινόμαστε καλύτεροι  και να ευχαριστήσουμε την  διοίκηση τον κόσμο μας αλλά και τους εαυτούς μας.»