Connect with us

4ος Όμιλος

Γεωργούλης: Σημαντικός για όλους μας ο Θ. Μακρής-Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε

Published

on

Ο Εθνικός βαδίζει σε σταθερή τροχιά και δικαίως διατηρεί την επαφή του με την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος μετά τις τελευταίες εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει τόσο εντός όσο και εκτός Μοσχάτου.

Παρ’ όλα αυτά, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τον αγώνα με τον Ηλυσιακό όπου οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 1-0, ο προπονητής της ομάδας, Θύμιος Γεωργούλης, διατήρησε χαμηλούς τόνους πλέκοντας το εγκώμιο των παικτών και του άμεσου συνεργάτη του, Θωμά Μακρή. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη δουλειά που έχουν κάνει από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας μέχρι σήμερα. Πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν σε αυτό τον ρυθμό για να έχουμε και διάρκεια στην απόδοση μας και στα αποτελέσματα. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε στο ποδόσφαιρο, ούτε ένα λεπτό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο ίδιο μήκος κύματος όπως κάναμε μέχρι σήμερα. Δεν επαναπαυόμαστε και θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί γιατί ακολουθούν τρία εκτός έδρας παιχνίδια και η αποστολή μας γίνεται δυσκολότερη’.

Στη συνέχεια και αναφερόμενος στον κ. Μακρή, ο προπονητής από την Τρίπολη είπε:

Το δεύτερο σημείο που πρέπει να σταθούμε είναι ότι πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον άμεσο συνεργάτη μου, τον Θωμά Μακρή που είναι στο πλάι μου από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο. Αποτελεί τον άνθρωπο που μας έχει βοηθήσει καθοριστικά όλους, το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες και το σύλλογο και του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνει.