Connect with us

4ος Όμιλος

Γεωργούλης: Σημαντικό ματς για τη συνέχεια

Published

on

Το παιχνίδι με την Κηφισιά βρίσκεται στο μυαλό όλων στον  Εθνικό  που κοντράρεται την Κυριακή το μεσημέρι(15.00) στο «Ζηρίνειο», σε ένα ματς κομβικό για τη συνέχεια. Ο Θύμιος Γεωργούλης μίλησε στο Εθνικός  tv για το εν λόγω ματς, τονίζοντας ότι περιμένει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αναφορικά με  το παιχνίδι κόντρα στο Ηράκλειο, το εν λόγω ματς είχε μία ιδιαιτερότητα, καθώς οι αντίπαλοι μας προέρχονταν από πολλές ήττες και ο στόχος τους ήταν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μπορέσει να ακουμπήσει κάπου για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία,μιας και έχει καλούς παίκτες και καλό σύνολο. Με αυτή την άποψη για εμάς ήταν είναι δύσκολο παιχνίδι, μιας και  προσέξαμε πολύ την άμυνα μας, να μην δεχτούμε γκολ ,γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχουμε γκολ ,ενώ και από τη στιγμή που σκοράραμε, χάσαμε ευκαιρίες και με τον Μάναλη και με τον Αργυρίου και τον Τερζή.

 

  Κρατάμε τους βαθμούς, την αγωνιστικότητα, των παικτών και προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα κατάλληλα για ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό απέναντι σε μία ομάδα, όπως είναι η Κηφισιά,  η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο και διεκδικεί την άνοδο της, και πιστεύω ότι  θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι  στο οποίο θα είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.