Connect with us

4ος Όμιλος

Γεωργούλης: Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο

Published

on

Χωρίς αμφιβολία το ματς που συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα της Γ’ Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή είναι εκείνο ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιά και τον ΟΦΗ. Αμφότερες οι ομάδες συναντιούνται μετά από αρκετά χρόνια και στις τάξεις των κυανόλευκων αντιμετωπίζουν το εν λόγω παιχνίδι σαν γιορτή. Πάντως, άπαντες γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή αφού θα αντιμετωπίσουν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο ωστόσο αυτό δεν φοβίζει κανένα στο σύλλογο. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο ματς ο προπονητής των Πειραιωτών, Θύμιος Γεωργούλης, ο οποίος τόνισε τα εξής

Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο όλες οι ομάδες θέλουν να πραγματοποιήσουν θετική εκκίνηση και το ίδιο θα προσπαθήσουμε και εμείς ώστε να έχουμε καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Το ματς της Κυριακής είναι από τα πιο σημαντικά διότι παίζουμε με μια ομάδα που θέλει να επανέλθει στην Football League και στη συνέχεια στην Σούπερ Λιγκ. Υπάρχουν όμως αλλα 29 ματς. Εμείς ποντάρουμε και στη διάρκεια. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σε όλα τα παιχνίδια για να πετύχουμε τους στόχους μας’. Ερωτηθείς τι είναι εκείνο που θα πρέπει να κάνει ο Εθνικός ώστε να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα, ο τεχνικός από την Τρίπολη δήλωσε:

Έχουμε μιλήσει με τους παίκτες και έχουμε δουλέψει αρκετά.  Από εκεί και πέρα τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο. Εκεί αποδεικνύονται όλα. Από την πλευρά μας δεν έχουμε να πούμε κάτι θα κοιτάξουμε να μιλήσουμε στο γήπεδο’. Στη συνέχεια ο κ. Γεωργούλης έστειλε το δικό του μήνυμα στο κόσμο της ομάδας υποστηρίζοντας:

Να αποφευχθούν οι ακρότητες διότι τα πράγματα είναι πιο αυστηρά φέτος και να έχουμε μια συμπαράσταση που θεωρώ ότι μέχρι στιγμής αυτό συμβαίνει. Η ομάδα έχει δουλέψει, θα έχει διάρκεια, είναι καλύτερη από πέρυσι και θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά αρχής γινομένης από τον αγώνα της Κυριακής’.

Εκτός τρεις με ΟΦΗ

Για τον αγώνα της Κυριακής τα προβλήματα δεν λείπουν αφού εκτός μάχης έχει τεθεί ο τιμωρημένος Λεωνιδόπουλος, καθώς επίσης και οι τραυματίες Γιαννουλάκης και Γερόλυμος.