Connect with us

7ος Όμιλος

Γιάννης Κορέτας: “Μέσω της δουλειάς να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο”

Published

on

Μπορεί αρκετές ομάδες να έχουν κλέψει την παράσταση στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο, ο Πανθηραϊκός είναι η αλήθεια, πως θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός, αφού διαθέτει παράγοντες με μεγάλη επιρροή. Αποτέλεσμα των ενεργειών των τελευταίων ήταν να ενταχθεί στο δυναμικό του συλλόγου ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς που αγωνίστηκαν για λογαριασμό του περσινού πρωταθλητή του 5ου ομίλου, ΟΦ Ιεράπερας.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα της Σαντορίνης θα αγωνίζεται για το επόμενο διάστημα ο Γιάννης Κορέτας.

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός που μπορεί να καλύψει και θέση πίσω από τον επιθετικό, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας, βάζοντας την υπογραφή του που σηματοδότησε τη μετακίνηση του στο σωματείο.

Καλός τεχνίτης και με δεδομένο ότι στη δημιουργία αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην Γ’ Εθνική, ο Γιάννης Σιλεβίστας και γενικά το τεχνικό επιτελείο του Πανθηραϊκού θα «χτίσει» αρκετό μέρος από το επιθετικό παιχνίδι πάνω του.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον βιρτουόζο άσο που μίλησε για τους λόγους που επέλεξε τον Πανθηραϊκό, το στόχο της ομάδας και τη δυσκολία της απόφασης να αποχωρήσει από τον ΟΦ Ιεράπετρας, μετά από δυο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας όπου πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και πέρυσι το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Γιατί επέλεξες τον Πανθηραϊκό;

Επέλεξα τον Πανθηραϊκό γιατί ήταν η ομάδα που μου έδωσε περισσότερη σιγουριά από κάθε άλλο σύλλογο και διότι τα τελευταία χρόνια κάνει σοβαρή δουλειά και έχει υψηλούς στόχους.

Παράλληλα, με έλκυσε η φιλοσοφία του προπονητή για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Ήταν δύσκολη η απόφαση να αποχωρήσεις από τον ΟΦΙ;

Για τον ΌΦΙ ήταν μια απόφαση συνειδητή. Άλλωστε, ο κύκλος μου στην ομάδα είχε κλείσει μετά τις κατακτήσεις του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και του πρωταθλήματος πέρυσι. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσω από το σύλλογο.

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

Στόχος της ομάδας αποτελεί να κερδίζει κάθε Κυριακή, μέσω της σκληρής δουλειάς που θα γίνει στην προπόνηση, και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.  Θέλουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο.

-Τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα για να πετύχει τους στόχους της;

Πρέπει ν δουλέψουμε σκληρά όλη τη χρονιά γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και η κάθε ομάδα και το κάθε ματς κρύβει παγίδες. Πρέπει να παρουσιαζόμαστε προσεκτικοί και έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε ματς ξεχωριστά για να κερδίσουμε τον αγώνα.

-Τι μήνυμα έχεις να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;

Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας σε κάθε αγώνα ώστε να μας στηρίζει και είμαι σίγουρος ότι και εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να τον κάνουμε χαρούμενο.