Connect with us

slideshow

Γιαλιάς: Για ορεκτικό τρώω… Ρόκα

Βεντέτα μεταξύ Αντώνη Ρόκα και Χρήστου Γιαλιά.

Published

on

Σε προσωπική βεντέτα ανάμεσα στους προέδρους του Αστέρα Μαγούλας, Αντώνη Ρόκα και του προέδρου του Μανδραϊκού, Χρήστου Γιαλιά, μετατράπηκε η ματαίωση της μεταγραφής του Πετρώφ από την Μάνδρα στη Μαγούλα. Μόλις ο κ Γιαλιάς διάβασε stoplekto.gr τη δήλωση του κ Ρόκα « φταίω που ασχολήθηκα με προέδρους και ομάδες μικρότερης κατηγορίας» πέρασε στην αντεπίθεση και πέταξε το γάντι στον πρόεδρο του Αστέρα Μαγούλας. « Η ομάδα μικρότερης κατηγορίας που υποννοεί, του έριξε ένα τεμάχιο στο φιλικό, έχει καλύτερους παίκτες και οργάνωση και να δούμε του χρόνου, που θα παίζει αυτός, και που εγώ. Μπορούμε όποτε θέλει να κάνουμε και νέα φιλική αναμέτρηση και μάλιστα στην έδρα του για να έχει το πάνω χέρι και του χαρίζω και ένα γκολ.

Δεν μου φταίνε σε τίποτα οι οπαδοί του Αστέρα Μαγούλας, ούτε τα άξια στελέχη που υπάρχουν στη διοίκηση του συλλόγου, όπως ο Γιάννης Δημητρόπουλος αλλά, ο συγκεκριμένος που το παίζει πρόεδρος, ας ξοφλήσει πρώτα τους παίκτες του και μετά να μιλάει. Γιατί, έτσι όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο, και αυτοί που έχουν περίπτερα το παίζουν πρόεδροι.

Πάντως εμένα όταν ακούω ρόκα που έρχεται στο μυαλό η σαλάτα με παρμεζάνα που την τρώω για ορεκτικό», δήλωσε stoplekto.gr, ο κ Γιαλιάς.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply