Connect with us

4ος Όμιλος

Γιαννακόπουλος: Ένας από τους δέκα τελικούς

Published

on

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας, ο αγώνας με την Τριγλια Ραφήνας αποκτά χαρακτήρα τελικού για την Κηφισιά στην προσπάθεια που κάνει για την απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Άπαντες με πρώτο και καλύτερο τον τεχνικό της ομάδας, Στέλιο Γιαννακόπουλο γνωρίζουν την δυσκολία της συνάντησης με δεδομένο ότι ο αντίπαλος αποτελεί ένα από τα καλύτερα σύνολα της κατηγορίας που δικαίως φιγουράρει στις πρώτες θέσεις από την αρχή της σεζόν. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο νεαρός προπονητής, ο οποίος τόνισε:

Για εμάς είναι ένα από τους δέκα εναπομείναντες τελικούς και έτσι θα αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος από εδώ και στο εξής. Άλλωστε η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και θα πρέπει επιτέλους να… ξυπνήσει για να μην έχει σοβαρά προβλήματα. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Το τι θα κάναμε για να το καταφέρουμε αυτό είναι εσωτερικό θέμα’.

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξει η Κηφισιά από τον αντίπαλο για να πάρει τη νίκη, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος πρόσθεσε:

Είναι μια ομάδα βάση των πληροφοριών που έχουμε έχουμε συγκεντρώσει που είναι πάρα πολύ σφιχτή, έχει πολύ καλά στημένα είναι καλά δουλεμένη από την προπονητή της και γενικά είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και γι αυτό βρίσκεται στις υψηλές θέσεις’.

Εκτός Καρακώστας, Γκίκας και Οσμανάι

Για τον αγώνα με την Τριγλία, το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Καρακώστα και Γκίκα, όπως επίσης και στον Οσμανάι που είναι τραυματίας αλλά και στον ανέτοιμο Βιδάλη.

Αντίθετα σε θέση μάχης βρίσκεται ο Χαϊκάλης και ο Μιχαλόπουλος που εξέτισαν τις ποινές τους.