Connect with us

4ος Όμιλος

Γιαννακόπουλος: Εάν έχουμε αυτή την εικόνα δεν θα αργήσουν να έρθουν τα αποτελέσματα

Published

on

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Κηφισιάς μετά την ήττα από τον Ιωνικό αλλά στην ομάδα των βορείων προαστίων θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και συγκεκριμένα στο ματς της Δευτέρας με τον Ιάλυσο. Ο προπονητής των ‘κυανόλευκων’, Στέλιος Γιαννακόπουλος, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο ντέρμπι με τον Ιωνικό λέγοντας:

Καταρχήν παίξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα Όταν παίζεις με μια ομαδα όπως ο Ιωνικός που διαθέτει βαριά φανέλα και ιστορια, καλους παικτες, και καλό προπονητή και καταφέρνεις παίζοντας με δέκα παίκτες να μειώνεις σε 2-1 και να μονοπωλείς στο παιχνιδι με τοσο καλη εικόνα το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας.

Αντιστρόφως ανάλογη ήταν η εικόνα μας στο πρώτο ματς που κερδίσαμε 4-1 στη Ρόδο. Τώρα που αξίζαμε να κερδίσουμε δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Αυτό που μας ικανοποιεί όλους μας είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Στη Ραφήνα ήμασταν λίγοι καλύτεροι απ’ ότι στα υπόλοιπα ματς, έτσι και με τον Ιωνικό είχαμε ακόμη καλύτερη εικόνα, και θεωρώ ότι τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν εάν παίζουμε έτσι’.