Connect with us

4ος Όμιλος

Γιαννακόπουλος: Χάσαμε τη συγκέντρωση μας

Published

on

Αφήνει πίσω το κακό αποτέλεσμα Βαριά ήττα με 4-1 υπέστη προχθες η Διάνα με αντίπαλο τη Δόξα Βύρωνα, σε ματς που πραγματοποιήθηκε στο Β’ δημοτικό γήπεδο της Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ Αθηνών. Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Γιαννακόπουλος αρχικά ανέφερε:

“Στην αρχή του αγώνα μπήκαμε μουδιασμένα και νωθρά. Η Δόξα πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, όμως ήρθε το δεύτερο γκολ της Δόξας και ξαφνιαστήκαμε. Νομίζω όμως ότι στη φάση του δεύτερου γκολ της Δόξας ο διαιτητής φέρνει ευθύνη και θεωρώ ότι δεν έπρεπε να μετρήσει. Μετά καταρρεύσαμε και δεχτήκαμε άλλα δύο γκολ”.

Για την επόμενη μέρα ο Γιώργος Γιαννακόπουλος τόνισε: “ Έπρεπε να είχαμε μπει με άλλο σκεπτικό στο παιχνίδι γιατί παίζαμε στην έδρα μας και έπρεπε να νικήσουμε. Αφήνουμε πίσω όμως αυτό το αποτέλεσμα γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Kοιτάμε το επόμενο ματς που είναι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα (Πανερυθραϊκός) και ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει αφού παίζουμε εκτός έδρας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας γιατί σήμερα ήταν καλύτερη και ήθελε περισσότερο το παιχνίδι από εμάς”.