Connect with us

4ος Όμιλος

Για ακομη μια χρονιά η σημαία του Φωστήρα παρέμεινε στον ιστό της!

Published

on

Για τον Φωστήρα ο Σπύρος Δωροβίνης αποτελεί ο ηγέτης που έψαχνε χρόνια να βρει η ιστορική ομάδα μετά την εποχή των προέδρων Σπυρίδωνα και Λεβέντη.

Ο ‘Δωρο’ με το μαγικό του πόδι έχει αποδείξει ότι αποτελεί έναν από τους λίγους ποδοσφαιριστές που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και να φορέσει το περιβραχιόνιο της φανέλας.

Η αγάπη που… τρέφει ο κόσμος της ομάδας για εκείνον είναι απεριόριστη και αυτό διότι με τα κρίσιμα γκολ του τα τελευταία χρόνια πανηγύρισε σημαντικές στιγμές με τον ‘Φονεα’. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως η ποιότητα του επιβραβεύτηκε την περιόδο που η ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια σε επίπεδο Γ’ Εθνικής αφού τιμήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην κατηγορία από τον Σύλλογο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών.

Τα τελευταία χρόνια όπως γίνεται αντιληπτό ήταν ο μεγάλος αρχηγός του ιστορικού συλλόγου και θα συνεχίσει να είναι αφού ο ‘Δωρο’ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Φωστήρα.

Μετά από συνάντηση που έγινε ο επιτελικός μέσος ειπε το ‘ναι’ και διέψευσε τις κασσάνδρες που ανέφεραν οτι θα αποχωρούσε δείχνοντας την αγάπη του για την ομάδα.

Πλέον, σειρά παίρνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τις συζητήσεις να λαμβάνουν χώρα καθημερινά.