Connect with us

slideshow

Για την πρόκριση την Κυριακή ο Ιωνικός

Published

on

Πρεμιέρα στο νέο θεσμό του κυπέλλου Γ´ Εθνικής κάνει την Κυριακή ο Ιωνικός που υποδέχεται στο γήπεδο της Νεάπολης το Ρούβα σε νοκ-άουτ αγώνα για το δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

 

Η ομάδα της Γέργερης απέκλεισε τον ΑΟ Μυκόνου στον πρώτο γύρο.

 

Προφανής στόχος των Νικαιωτών η πρόκριση στην επόμενη φάση και η συνέχιση των νικηφόρων αποτελεσμάτων στην έδρα του.

 

Ο προπονητής Μάρκος Δήμος δήλωσε στο ionikosfc για την Κυριακάτικη αναμέτρηση του κυπέλλου:

 

” Μπαίνουμε στο κύπελλο που είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει

Η ομάδα έχει πληγεί από τραυματισμούς ωστόσο οι πολλες ελλείψεις δεν μας πτοούν γιατί το ρόστερ αποτελείται από ισάξιους παίκτες που είναι εξίσου σημαντικοί για την ομάδα. Το γεγονός αυτό μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε ανταγωνιστικοί και στους δύο θεσμούς. Πάμε για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στην έδρα μας με μια καλή εμφάνιση κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Ρούβα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.”

 

 

Ο Παναγιώτης Σιμιτσής που είχε απουσιάσει από τους δύο προηγούμενους αγώνες της ομάδας λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο Ρέντη, ξεπέρασε το πρόβλημα και επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους όπως επίσης και ο Μπάμπης Σταμπούλογλου που εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών ημερών που κουβαλούσε από την περυσινή περίοδο.

 

Παραμένουν εκτός αγωνιστικής δράσης, συνεχίζοντας την θεραπεία τους, οι τραυματίες Τσακίρης, Κουτσογιαννόπουλος, Μπουλούλης και Μακρυωνίτης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χρυσοβαλάντης Βράκας με βοηθούς τους Σταύρο Ρούμπη και Κώστα Κωνστάντιο άπαντες του συνδέσμου Ευβοίας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply