Connect with us

4ος Όμιλος

Γκουλής: Είμαστε συνυπεύθυνοι για την εικόνα της ομάδας

Published

on

Συζήτηση με τους παίκτες του ΟΦΗ για το μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και στο παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας (2-1), είχε ο Νίκος Γκουλής. «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την εικόνα της ομάδας. Υπηρετούμε ένα τεράστιο σύλλογο και δεν μπορούμε να έχουμε αυτήν την εικόνα. Δεν βγάζουμε πάθος και ψυχή στο γήπεδο. Αν δεν συμβεί αυτό δεν θα το απολαύσουμε ποτέ αυτό που κάνουμε και δεν θα έρθουν και τα αποτελέσματα» ήταν μερικά από τα λόγια του προπονητή του ΟΦΗ προς τους ποδοσφαιριστές.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΗ

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (9/12) με τον ΠΑΟΚρουσώνα στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (2.30μμ), για το Κύπελλο ΕΠΣΗ.
Ο Νίκος Γκουλής δεν υπολογίζει τους τραυματίες Φαμπίνιο, Δαμιανάκη, Κώτσιο, Νικολόπουλο και τον Δασκαλάκη. Αντίθετα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση της ομάδας. Ο προπονητής του ΟΦΗ, κάλεσε όλους τους παίκτες του να είναι στο γήπεδο την Τετάρτη (12.30), όπου και θα κάνει γνωστή την 18αδα που θα επιλέξει για την αναμέτρηση.
Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚρουσώνα, η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, η είσοδος στο γήπεδο είναι δωρεάν.