Connect with us

4ος Όμιλος

Γκουλής: Μας έλειψε το γκολ

Published

on

Την πίκρα του για το 1-1 με τον Αστέρα Βάρης στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα, ο Νίκος Γκουλής. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερεστην συνεντευξη τύπου, πως «παίζουμε ποδόσφαιρο αλλά μας λείπει η αποτελεσματικότητα. Θα προτιμούσα τους τρείς βαθμούς απο το να παίζουμε. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να μη δεχόμαστε γκολ, όταν ο αντίπαλος κάνει μια ή δυο φάσεις. Δεν επιτρέπεται να χάνουμε βαθμούς στην έδρα μας. Παίξαμε με μια νεανική ομάδα που είχε διαθεση να τρέξει. Οταν έχουμε την πρωτοβουλία, ο αντίπαλος ψάχνει τη μια στιγμή να μας κάνει τη ζημιά. Το πιο σημαντικό για μας όμως είναι το γκολ που μας έλλειψε». Για το έδαφος που έχει χάσει ο ΟΦΗ στην βαθμολογία, τόνισε ότι «είναι μεγάλο πρόβλημα, το έδαφος που έχουμε χάσει».

Για το αν υπήρχε εντολή απο τον ίδιο, για να εκτελέσει το πέναλτι ο Φραγκουλάκης, ανέφερε πως «είναι 5 ονόματα που είναι γραμμένα απο πρν το παιχνίδι. Αυτοί εκτελούν τα πέναλτι».
Τέλος για το ρόστερ του ΟΦΗ, υπογράμμισε πως «αυτή τη στιγμή έχουμε το συγκεκριμένο ρόστερ, που το εμπιστευόμαστε. Οταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε για 2-3 αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε».