Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

“Γκραν Γκινιόλ” στο Ρέντη, 5-4 στην παράταση ο Ίκαρος Καλλιθέας την Χαραυγή

Published

on

Περιπετειώδης πρόκριση για τον Ίκαρο Καλλιθέας, καθώς σε ένα ματς “θρίλερ” οι Τζιτζιφιώτες ξεπέρασαν στην παράταση το εμπόδιο της ισχυρής Χαραυγής με το χορταστικό 5-4(2-2 κ.δ.) και προκρίθηκαν πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

Ο Ίκαρος άνοιξε το σκορ με τον Πετρόπουλο στο 28′, αλλά η Χαραυγή έκανε την ανατροπή στην επανάληψη με τέρματα των Φασιλή(47′) και Τζούντι(61′). Οι Τζιτζιφιώτες κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση ισοφαρίζοντας με τον Μαγουλά στο 76′.

Στην ημίωρη παράταση ο Ίκαρος ήταν αποφασιστικός και σημείωσε τρία γκολ με τους Χατζηράπτη(101′, 112′) και Καλέλα(117′). Η Χαραυγή έκανε φιλότιμη προσπάθεια μειώνοντας με τους Ηλιόπουλο(116′) και Παπανικολάου(118′), με το τελικό σκορ όμως να στέλνει τον Ίκαρο στον επόμενο γύρο.

Διαιτήτευσε ο Μπαλαχούτης.

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Ηλιάδης, Τριμίτσης, Καραουλάνης (65’ Τσαρούχας), Ναυπλιώτης, Σύρμας, Πλέσσας (48’ Μαγουλάς Π.), Λημίτσιος, Πετρόπουλος (65’ Μέτα), Γραίος (60’ Χατζηαράπης), Καλέλα, Μαγουλάς Χ. (106’ Τρικαμηνάς).

ΧΑΡΑΥΓΗ: Κωνσταντουδάκης, Γεροπαναγιώτης (105’ Καλουδιώτης), Καζδοβασίλης (89’ Τζίμα), Παπανικολάου, Φέκος, Μιφτάρι (75’ Αβανίδης), Δρογγίτης (46’ Καμμένος), Σαλάτας, Παλαντέσκου (58’ Τζούντι), Ηλιόπουλος, Φασιλής.

 

 

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ- ΜΑΡΙΑ ΚΛΑΔΑΚΗ