Connect with us

4ος Όμιλος

Γκόφας: Ομάδα που εκπέμπει υγεία και έχει στόχους

Published

on

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ιάλυσου παραχώρησε ο Μίλτος Γκόφας κάνοντας γνωστούς τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση Χατζηνικήτα. Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος προπονητής στην επικοινωνία που είχαμε ματς τόνισε:

Είχα κατά καιρούς προτάσεις αρκετές αλλά ο Ιάλυσος είναι μια ομάδα που δύσκολα την βρίσκεις αυτή την εποχή. Εκπέμπει υγεία, έχει στόχους και κανέναν σοβαρό άνθρωπο που του αρέσει να γίνεται σωστή δουλειά δεν τον αφήνει αδιάφορο αυτή η προταση. Τώρα πλέον τα λόγια σταματούν και θα προσπαθήσουμε μέσω της δουλειάς και της πειθαρχίας να πετύχουμε το στόχο μας». Ερωτηθείς εάν έχει εικόνα για την ομάδα, ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε: Κοιτάξτε, γνωρίζω αρκετούς ποδοσφαιριστές αφού τους αντιμετωπίσει σαν αντίπαλος. Όσον αφορά  την ομάδα την έχω παρακολουθήσει μέσω βίντεο αλλά θα εικόνα περαιτέρω την Κυριακή».

Το Σάββατο πατάει Ρόδο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκόφας θα βρίσκεται από το Σάββατο στο νησί της Ρόδου ενώ την Κυριακή θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση με το Ηράκλειο από την εξέδρα και θα έχει την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.