Connect with us

4ος Όμιλος

Γκώνιας: «Δεν μπορεί να εξαρτάται η δουλειά μας από ανίκανους ανθρώπους»

Published

on

Απογοητευμένος από την συμπεριφορά που είχε η διαιτησία στον αγώνα με την Τρίγλια Ραφήνας, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Επισκοπής, Τάκης Γκώνιας, αμέσως μετά τον αγώνα.Ο ίδιος στάθηκε στα λάθη που έγιναν εις βάρος της ομάδας του τα οποία έφεραν την ήττα λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Τριγλίας και της εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Θέλω να αναφέρω χαρακτηριστικά κάποια νούμερα για τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.
Αρχής γενομένης από το ματς με τα Ζωνιανά, η ομάδα μας είχε 17μισι λεπτά κατοχή μπάλας καθαρού χρόνου, έναντι 8μισι λεπτών του Ερμή στο α’ ημίχρονο.
Στο β’ ημίχρονο είχαμε 16μισι λεπτά κατοχής, και 8μισι τα Ζωνιανά. Δώστε λίγο σημασία στα νούμερα. Στο α’ ημίχρονο δεν παίχθηκαν 21’31’’ και στο β’ ημίχρονο 22’13’’…
Με τον Ατρόμητο Πειραιά, χωρίς να έχουμε κινδυνεύσει πετυχαίνουμε ένα γκολ που δεν μας το μετράει ο διαιτητής. Αντιθέτως στο β’ ημίχρονο, δεχόμαστε γκολ δίχως να απειληθούμε ποτέ. Η κατοχή μπάλας έφτασε το 75% για μας.

Σήμερα (σ.σ. την Κυριακή) πιστεύω ότι θα έχουμε ξεπεράσει το 75%.  Σκεφτείτε ότι έπαιζε η προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος με την 2η. Και με μια ομάδα που δεν έχει χάσει παιγνίδι. Η εικόνα της ομάδας μας, όπως παραδέχθηκε ο κ. Καλοπήτας, ήταν πάρα πολύ καλή. Αυτό μας λένε όλοι. Το ότι δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει, ειδικά σήμερα (σ.σ. Κυριακή), είναι πασιφανές. Αυτό όμως που με ενοχλεί πάρα πολύ –και το ‘χω ξαναπεί- είναι να διαιτητεύουν άνθρωποι επικίνδυνοι. Και το λέω αυτό γιατί στο α’ ημίχρονο, η ισοφάριση είναι πεντακάθαρη και βλέπει οφσάιντ.

Το δεύτερο γκολ της Τριγλίας, δίνει φάουλ χωρίς να υπάρχει και στο πρώτο, καταλογίζει φάουλ για χέρι ενώ στην ίδια φάση έχουν γίνει δύο χέρια για μας που δεν τα δίνει. Αυτές είναι μικρές λεπτομέρειες γιατί από τα δύο φάουλ, δεχθήκαμε δύο τέρματα.
Δεν μπορεί να εξαρτάται η δουλειά η δική μου και των παιδιών από ανίκανους ανθρώπους.
Βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο, ένας ποδοσφαιριστής της Τριγλίας λέει στον κ. Μαυραγάνη. «Παίζετε εκπληκτικό ποδόσφαιρο αλλά παίξτε και για το αποτέλεσμα»…

Η ομάδα μου παίζει και για το αποτέλεσμα. Για να κερδίσουμε παίζουμε! Αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να κερδίσεις ένα παιγνίδι! Δυστυχώς, με εξαίρεση την Τριγλία και τον Ερμή, όλοι αντίπαλοι που παίζαμε μέχρι σήμερα, ήταν  με μεγάλες μπάλες και κόντρα-επίθεση.
Είναι θέμα χρόνου να γυρίσει η κατάσταση. Μόλις έρθει η πρώτη νίκη θα αλλάξουν τα πάντα. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας».