Connect with us

slideshow

Γλίτωσαν από την γκέλα τα Πετράλωνα

Published

on

Τα Πετράλωνα υποδέχτηκαν τον αδιάφορο Απόλλωνα Χαλανδρίου, όμως επικράτησαν σχετικά δύσκολα σε ένα μέτριο παιχνίδι 2-1 και θα αντιμετωπίσουν τον Αττικό στα μπαράζ ανόδου χωρίς το πλεονέκτημα της έδρας αλλά και της ισοπαλίας. Το σκορ άνοιξε στο 37′ ο Παπαδάκης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα το φάουλ του Σάνι και με κεφαλιά νίκησε τον Κτενιαδάκη. Φάσεις δεν υπήρχαν, όμως στο 87′ οι κυανέρυθροι παραλίγο να κλειδώσουν την νίκη από το ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκιόλα που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε το απόλυτο σοκ στο γήπεδο του Ρουφ όταν στην μοναδική φάση των κυανόλευκων ο Γαλανόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 αλλά μπαίνοντας στις καθυστερήσεις ο νεαρός Τζαβάρας χάρισε την νίκη στην ομάδα του Γιώργου Αλεξόπουλου με διαγώνιο πλασέ. Η ομάδα του Χαλανδρίου τερμάτισε ένατη έχοντας 34 βαθμούς.

Διαιτητές: Γαβρίλης, Χριστοδούλου, Νιδριώτης.

Πετράλωνα: Καπακτσόγλου, Αναγνωστόπουλος (46′ Μεμπελίκας), Παγίδας, Κατσιγιάννης, Φλωράκης, Κοθράς, Παπανδρέου (45′ Γκιόλας), Σάνη, Ρόκα, Παπαδάκης, Κυφωνίδης (65′ Τζαβάρας).

Απόλλων: Κτενιαδάκης. Λισγάρης, Τσεσμελής, Κούκος (46΄Μαρέντης), Παναγιώτου, Κανδεράκης, Παπουτσής, Γαλανόπουλος, Ισμέρης, Κυρίτσης (54′ Θαλασσέλης), Γκάνιας (62′ Γιαννόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply