Connect with us

slideshow

«Γλυκιά ήττα » για την πρωταθλήτρια Οδηγήτρια

Published

on

Είναι από τις ελάχιστες φορές που μια ήττα προκάλεσε τόσο μεγάλη χαρά. Μια πραγματικά «γλυκιά ήττα» για την Οδηγήτρια που βρέθηκε μέσα σε μια στιγμή από την «κόλαση στον παράδεισο» και κατέκτησε την πρώτη θέση όπου θα διεκδικήσει την άνοδο της στα μπαράζ για τη Γ’ Εθνική. Η ήττα από τον Ερμή Κορυδαλλού με 0-1 στη Χαραυγή δεν είχε αντίκτυπο για τους πρωτοπόρους. Μπορεί να έχασαν , αλλά την ίδια ώρα , η ΑΕ Μοσχάτου δεν μπορούσε να νικήσει την Ολυμπιάδα στις Σιταποθήκες. Με την ευχάριστη γι’ αυτούς είδηση τα συναισθήματα άλλαξαν και άρχισαν τα πανηγύρια.

Αγωνιστικά οι Κορυδαλλιώτες παίζοντας σωστά κατάφεραν να περιορίσουν τα ατού της Οδηγήτριας και να επικρατήσουν δίκαια . Στο 17′ μάλιστα κατάφεραν να σκοράρουν με τον Τσατσαρωνάκη και να πάρουν έτσι τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να ισοφαρίσουν στη συνέχεια, αλλά ήταν ασύνδετοι και νωθροί με το άγχος να βαραίνει τις προσπάθειες τους .

Πολύ καλός ο διαιτητής Παπανδριόπουλος Α.

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Δρίβας, Χανιώτης,( 70′ Πλάκας Α.) Μπουζάλης, Κύριας, Μελάς, Γιαννής, Μουστάκας Ν., Χατζάκης, Γκιόκα( 46’΄λ.Τρ. Τάνκας) , Δημόπουλος, Γλυνός

ΕΡΜΗΣ: Συρίγος, Αγγέλου, Σιδηρόπουλος, Μαζαράκης, Φραγκουλάκης, Πούλιας, Γκουμαλάτσος, Φούντας( 70′ Γιαννακόπουλος) Μπαμπουλάκης, Τσατσαρωνάκης( 85′ Κοβιός) Σάμιος( 52΄Αϊντινάι)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply