Connect with us

4ος Όμιλος

Γούτης: Άδικη η ήττα

Published

on

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του Αστέρα Βάρης μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα από τον Ηλυσιακό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική. Οι κυανόλευκοι ωστόσο έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Παπαποστόλου θεωρώντας ότι κακώς ακύρωσε το γκολ του Κουιρουκίδη. Σε αυτό το γεγονός στάθηκε και ο προπονητής του συλλόγου, Βαγγέλης Γούτης, ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς τόνισε:

Το μόνο που έχει μείνει είναι η καλή εμφάνιση που κάναμε αλλα είμαστε στεναχωρημένοι διότι αφού δεν κερδίσαμε αυτό το ματς τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να το χάσουμε. Η εικόνα ήταν πολύ καλή, αλλά βέβαια εάν το κομματιάσουμε λίγο το ματς θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί όσον αφορά την επιθετικότητα που έχουμε. Εν πάση περιπτώσει, όταν μια ομάδα σημειώνει γκολ και παίζει με έναν αξιόλογο αντίπαλο όπως είναι ο Ηλυσιακός το γκολ θα πρέπει να μετρήσει για να μπορούμε να παίξουμε και εμείς ποδόσφαιρο’. Ερωτηθείς, εάν θεωρεί ότι οι παίκτες του επηρεάστηκαν τη στιγμή που ακυρώθηκε το γκολ, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε:

Όχι δεν επηρεαστήκαμε, ούτε εκνευριστήκαμε. Αλλά όταν ένα γκολ είναι καθαρό για ποιο λόγο να ακυρωθεί και γιατί να μην έχουμε εμείς το προβάδισμα. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Εγώ δεν κρίνω την απόφαση του διαιτητή, κρίνω τη φάση του αγώνα. Αυτή η φάση δεν είναι επιθετικό φάουλ, δεν υπάρχει παράβαση, για ποιο λόγο να μην μετρήσει; Εγώ αυτό έχω να πω. Δεν μπορώ να κάνω ερώτηση στο διαιτητή. Δεν γίνεται. Η απόφαση του αυτή ήταν.