Connect with us

4ος Όμιλος

Γούτης: Μας βγήκαν οι φάσεις

Published

on

Κλίμα ευφορίας μετά την επιβλητική νίκη κόντρα στον ΑΟΤ Αλίμου επικρατεί στον Αστέρα Βάρης αφού η ομάδα της Ανατολικής Αττικής επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δυο αγωνιστικές. Το γρήγορο γκολ απέβαλε το άγχος από τις προσπάθειες των παικτών του Βαγγέλη Γούτη οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο. Ο έμπειρος προπονητής στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς εμφανίστηκε ικανοποιημένος λέγοντας:

Σε γενικές γραμμές η απόδοση μας ήταν όπως και τις άλλες φορές. Δεν έχει αλλάξει κάτι, απλά μας βγήκαν οι φάσεις για γκολ και προηγήθηκαμε γρήγορα. Σίγουρα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη. Ημασταν ικανοποιημένοι από τις αποδόσεις αλλά όχι από τα αποτελέσματα στα προηγούμενα ματς. Όταν έχεις καλή απόδοση και έχεις και το αποτέλεσμα αυτό είναι ευχάριστο’. Ερωτηθείς εάν στην απόδοση που έπιασε ο Αστέρας έπαιξε ρόλο το γρήγορο γκολ, ο κ. Γούτης δήλωσε: Σίγουρα το γρήγορο γκολ σου δίνει ψυχολογία να παίζεις πιο ελεύθερα. Αλλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε μια σταθερότητα στην απόδοση μας χωρίς ανεβοκατεβάσματα’.

Ισοπαλία με Ολυμπιακό (Κ20)

Από εκεί και πέρα, σήμερα οι παίκτες θα απολαύσουν το ρεπό τους ενώ χθες στο φιλικό με την ομάδα νέων του Ολυμπιακού ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1. Το μοναδικό τέρμα των κυανόλευκων πέτυχε ο Ιβάνοφ.