Connect with us

4ος Όμιλος

Γούτης: Με τον ίδιο σεβασμό που δείξαμε στις άλλες ομάδες

Published

on

Μια δύσκολη αποστολή περιμένει τον Αστέρα Βάρης την ερχόμενη Κυριακή αφού η ομάδα της Ανατολικής Αττικής φιλοξενείται στο ‘Θ. Βαρδινογιάνης’ από τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Εκτός μάχης έχει τεθεί ο τραυματίας Αλέξανδρος Σκουρλής με τον τεχνικό επιτελείο να έχει στη διάθεση του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν το μέγεθος της φανέλας του αντιπάλου αλλά και το βαθμό δυσκολίας της συνάντησης και αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ο τεχνικός του συλλόγου, Βαγγέλης Γούτης, ο οποίος τόνισε: Είναι σίγουρο ότι παίζουμε με την πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα της κατηγορίας. Όπως σε όλους τους αντιπάλους, δείχνουμε τον απαιτούμενο αγωνιστικό σεβασμό το ίδιο θα κάνουμε και την Κυριακή. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε την αντίπαλη ομάδα και καταλαβαίνουμε ότι ο ΟΦΗ μπορεί να έχει μια μεγάλη ιστορία αλλά εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως το πράττουμε κάθε Κυριακή’. Ερωτηθείς εάν τον προβληματίζει το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν αρκετές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι μετά την αποχώρηση του Στέλιου Ανδριανόπουλου, ο ικανότατος άσος δήλωσε:

Καλό θα είναι πάντα να μιλάμε για τους ποδοσφαιριστές που θα έχουμε την Κυριακή και εκτιμώ ότι όσοι κληθούν να αγωνιστούν θα πράξουν το καλύτερο δυνατό’. Σε ερώτηση εάν θεωρεί ξεχωριστό το συγκεκριμένο παιχνίδι έναντι των υπόλοιπων που θα κληθεί να δώσει ο Αστέρας, ο Βαγγέλης Γούτης πρόσθεσε:

Η φανέλα του ΟΦΗ είναι σίγουρα βαριά. Πρόκειται για ένα σύλλογο με ιστορία και κόσμο που παίζει στο γήπεδο  του. Αυτά είναι δεδομένα. Εμείς θα κοιτάξουμε ωστόσο να κάνουμε αυτό που πράττουμε κάθε Κυριακή’