Connect with us

7ος Όμιλος

Γρ. Αθανασίου: “Δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα ο Πανθηραϊκός”

Published

on

Η παρουσία του κάτω από τα γκολποστ του Πανθηραϊκού ήταν η αιτία που η ομάδα της Σαντορίνης κατόρθωσε με τη σωστή αμυντικής λειτουργία να βγάλει εις πέρας μια αποστολή που αρχικά έμοιαζε πολύ δύσκολη.

Άλλωστε, συστάσεις για τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα δεν χρειάζονται αφού ο Γρηγόρης Αθανασίου, με παρουσία σε κορυφαίες ομάδες της Superleague και της Football League φρόντισε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις να και δικαιώσει τους ανθρώπους που τον επέλεξαν ώστε να αποτελέσει τον φύλακα άγγελο των νησιωτών.

Ο ίδιος λίγες εβδομάδες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος ουσιαστικά εκφράσει την απογοήτευση του προς της διοίκηση της ομάδας όσον αφορά τα συμφωνηθέντα υπογραμμίζοντας ότι η στάση της διοίκησης απέναντι σε εκείνον και στους συμπαίκτες του δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Αναλυτικά, η δήλωση του:

”Σίγουρα γνωρίζαμε όλα τα παιδιά που ήρθαμε το καλοκαίρι στον Πανθηραϊκό ότι οι στόχοι ήταν υψηλοί. Γρήγορα όμως μείναμε εκτός, παρ’΄ολα αυτά είχαμε την ευκαιρία να τερματίσουμε στην 2η θέση. Από εκεί και πέρα, τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου μέσω sms ενώ είχαμε συμφωνήσει να πληρωθούμε για 10 μήνες, τελικά αυτό δεν συνέβη ποτέ και πληρωθήκαμε μόλις 7 μήνες. Επειδή δεν ξεκίνησα χθες το ποδόσφαιρο αλλά πριν από 15 χρόνια και μιλάω επαγγελματικά τα οποία τα 10 έτη ήταν σε επίπεδο Superleague, δεν δέχομαι να με κοροϊδεύουν και να μουν αλλάζουν τα λόγια από τα αρχικά που είχαμε συμφωνήσει. Στη συμφωνία που έχω κάνει με την ομάδα υπάρχει ένα υπόλοιπο. Στο μόνο που έκανε η ομάδα παραπάνω εκτός από αυτά που είχαμε συμφωνήσει ήταν να μου δώσει δυο γεύματα περισσότερα για τη γυναίκα μου και το παιδί μου και την ευχαριστώ γι αυτό. Από εκεί και πέρα, είναι προτιμότερο να μας πουν ότι δεν θα μπορούν να μας πληρώσουν ή ότι θα μας καθυστερήσουν, παρά να αλλάζεις με χαζές δικαιολογίες τη συμφωνία που έγινε γίνει μεταξύ μας. Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι αποτελεί εξαίρεση ο κ. Ποθητός. Εγώ σαν Αθανασίο όταν ρώτησα από την αρχή τι θα κάνουμε με τους μήνες πο περισσεύουν, πήρα την απάντηση ότι δεν θα έπρεπε να ανησυχώ. Λάθος μου που το πίστεψα. Καλή συνέχεια στην ομάδα γιατί απ’ όσο μαθαίνω αλλάζει διοίκηση και προσοχή στα νεότερα παιδιά στις συμφωνίες που κάνουν με τις ομάδες. Καλό Καλοκαίρι”.