Connect with us

slideshow

Γύρισε…σελίδα ο Παναθηναϊκός – 33 χρόνια και 2 ημέρες ιστορίας

Published

on

Η 18η Ιουλίου του 2012 θα μείνει στην ιστορία του Παναθηναϊκού αφού είναι η ημέρα που η οικογένεια Βαρδινογιάννη αποχώρησε και τυπικά από την ΠΑΕ μετά από 33 χρόνια.

 

Στα χέρια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας είναι το 54,74% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανώς συγκινημένος έκανε δηλώσει αμέσως μετά τις υπογραφές.

 

“Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τους παράγοντες που βοήθησαν στην μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη, στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί αυτό είναι το Σωματείο.

 

Όταν μαζευτήκαμε με τον κ. Καμάρα και κάποιους άλλους ανθρώπους καταλήξαμε σε ένα αδιέξοδο και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο πλάνο λαϊκής βάσης, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα αυτούς που έχουν προσφέρει 20 ευρώ, γιατί αυτοί έχουν προσφέρει από το περίσσευμα τους.

 

Η στήριξη με τους οργανωμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με τους οποίους θα πρέπει να υπάρχει διάλογος για να αποφεύγονται λάθη του παρελθόντος και να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο και να μην υπάρχουν οι ζημιές και οι καταστροφές που πάθαμε πέρυσι όχι μόνο με ευθύνη δική μας. Ξεκινάμε να δουλεύουμε για να χτίσουμε ένα νέο Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον προπονητή που καθυστερήσαμε τις πληρωμές τους. προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν νέο Παναθηναϊκό. Έχουμε άμεση ευθύνη εμείς οι οπαδοί να δημιουργήσουμε το νέο Παναθηναϊκό.”

 

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκαν οι εκπρόσωποι του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη στις 16 Ιουλίου του 1979 είχε αναλάβει τις τύχες της ομάδας και μέσα σε 33 χρόνια κατέκτησε 8 πρωταθλήματα, 11 κύπελλα, 6 νταμπλ και 3 σούπερ καπ.

newsit

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply