Connect with us

4ος Όμιλος

Δάρρας: Αξιοποιήσαμε την ευκαιρία

Published

on

Η στήλη “ΔΗΛΩΣΕΙΣ” της επίσημης ιστοσελίδας του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας φιλοξενούν αυτή την εβδομάδα τον Αλέξανδρο Δάρρα. Έναν δυνατό και πολύπειρο αμυντικό, πραγματικό βράχο στην καρδιά της άμυνας της Τριγλίας.

Αλέξανδρε, άλλη μια νίκη για την Τριγλία, αυτή την φορά με τον Ηλυσιακό.

Την Κυριακή παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ηλυσιακός. Είχε καλή επιθετική ανάπτυξη και μας δυσκόλεψε πολύ. Διαθέτει αξιόλογους παίκτες για την κατηγορία. Εμείς όμως αντιδράσαμε και με όπλο μας την αμυντική λειτουργία, καταφέραμε και τους αναχαιτίσαμε. Κρατήσαμε το μηδέν, αν και σε μία δύο φάσεις θα μπορούσαμε να δεχθούμε το γκολ. Αξιοποιήσαμε όμως την ευκαιρία που μας δόθηκε και σκοράραμε. Δεν ήμασταν την Κυριακή τόσο πολύ συγκεντρωμένοι, ειδικά στην τελική προσπάθεια. Τέλος καλό όμως. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε.

Την προσεχή Κυριακή η Τριγλία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άλιμο. Μια ομάδα που όπως όλα δείχνουν έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Όντως ο Άλιμος είναι πολύ χαμηλά στην βαθμολογία. Αυτά όμως τα παιχνίδια είναι πολύ ύπουλα. Χρειάζεται να δείξουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση, για να πάρουμε τη νίκη. Σε αυτά τα παιχνίδια, οι ποδοσφαιριστές χάνουμε. Το λέω αυτό, γιατί εάν κερδίσεις, δεν θα πολυαπασχοληθεί και κανείς, γιατί το έχουν σχεδόν σίγουρο και περιμένουν μία άνετη Κυριακή. Εάν όμως φέρεις ισοπαλία ή η ομάδα χάσει, θα πέσουν όλοι πάνω σου.

Είσαι ένας ποδοσφαιριστής που έχεις φάει με το κουτάλι την κατηγορία. Βλέπεις χρόνο με το χρόνο αλλαγή στην ποιότητα της Γ΄ Εθνικής, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο;

Σίγουρα η ποιότητα της κατηγορίας έχει ανέβει. Σε αυτό συνετέλεσε ότι έχουν μικρύνει οι όμιλοι, έχουν φύγει προς το τοπικό οι αδύνατες ομάδες και έχουν μείνει καλές ομάδες. Ποιος θα το φανταζόταν άλλωστε ότι στην Γ΄ Εθνική θα αγωνιζόταν ιστορικές ομάδες όπως ο ΟΦΗ, ο ΄Αρης ή πριν δύο χρόνια η ΑΕΚ. Στις ομάδες υπάρχουν και πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές, από ομάδες της Α΄ Εθνικής ή της Β΄ και πραγματικά κοσμούν την κατηγορία. Γι’ αυτό λέω ότι η ποιότητα της Γ΄Εθνικής έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Η Τριγλία αυτή την στιγμή είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και παράλληλα στους 8 του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Θα αντέξει να χτυπήσει και τους δύο στόχους;

Η ομάδα πιστέυω ότι έχει αρκετά παιδιά από πίσω, που όταν καλούνται αγωνίζονται με επιτυχία. Το βλέπετε όλοι, ειδικά στον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, ότι δίνονται ευκαιρίες σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται και να δηλώσουν παρών. Από εκεί και πέρα, ειδικά για εμάς τους ποδοσφαιριστές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Έτσι πρέπει να γίνεται.

Την Κυριακή έγινε μία κατακπληκτκής έμπνευσης κομπίνα στο έμμεσο φάουλ και πέτυχες το γκολ. Σε είδαμε να γυρίζεις και να το αφιερώνεις προς την κερκίδα.

Ναι πραγματικά. Το αφιέρωσα στην γυναίκα μου που ήταν στην κερκίδα. Όταν πετυχαίνω γκολ, πάντα στην γυναίκα μου το αφιερώνω.