Connect with us

4ος Όμιλος

Δήλωση Αμανατίδη για την επίθεση που δέχθηκε ο Διονύσης Λιονάκης

Published

on

Με καυστικό τρόπο σχολίασε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ηλυσιακού, ο αρχηγός της ομάδας, Σταύρος Αμανατίδης, τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον αγώνα με την Κηφισιά. Αναλυτικα η τοποθέτηση του:

Το αγωνιστικό σήμερα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Χάσαμε και όπως χάσαμε αλλά βλέπουμε αυτό το επαναλαμβανόμενο γεγονός που συμβαίνει τα χρόνια που είμαι και εγώ εδώ. Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ κοντά στην ομάδα που την αγαπούν και φίλαθλοι και παλαίμαχοι και κόσμος αρκετός, υπάρχουν όμως και άνθρωποι που δεν βοηθούν στο καλό που πάει να γίνει, που προσπαθεί τουλάχιστον να γίνει. Το να χτυπάνε τον πρόεδρο σου σε εντός έδρας παιχνίδι δικοί σου φίλαθλοι-οπαδοί είναι ότι χειρότερο και ειδικά για έναν άνθρωπο που περα από τα οικονομικά, έχει προσπαθήσει πολύ για την ομάδα την έχει βοηθήσει αρκετά ακόμη προσπαθεί. Το να βγαίνει αιμόφυρτος και να πηγαίνει να κάνει ράμματα νομιζω ότι δεν το θέλει κανένας. Όποιος είναι υγιής φίλαθλος και αγαπάει τον Ηλυσιακό νομίζω ότι ντρέπεται για αυτό που έγινε σήμερα’.

Ερωτηθείς για ποιο λόγο υπάρχει αυτό το αρνητικό κλίμα μετά από κάθε ήττα από μεγάλη μερίδα κόσμου και για τις υποψίες που υπάρχουν ότι οι παίκτες του συλλόγου… στήνουν αγώνες ο Σταύρος Αμανατίδης δήλωσε:

Επειδή πολλά ακούστηκαν και σήμερα όπως ‘Πόσα βγάλατε σήμερα’ δεχτήκαμε ένα γκολ από κόρνερ, δεχτήκαμε και μετά ένα εκπληκτικό γκολ. Δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημιχρονο, ίσως νομίζαμε ότι επειδή η Κηφισιά δεν μας πίεσε στο α’ μέρος ότι θα το παίρναμε εύκολα το ματς. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει δείξει κανένας παίκτης ούτε φέτος ούτε πέρυσι ότι ενδιαφέρεται για να στήσει το παιχνίδι, ότι είναι χαλαρός, ότι είναι αδιάφορος. Όλοι ματώνουν και δίνουν ότι μπορούν. Κάθε χρόνο τυχαίνει περιστατικό που έχουμε αυτό το πρόβλημα. Και τη χρονιά που ήμασταν στην Δ’  και ανεβήκαμε έχουμε κανει επτά σερί ματς ερχόμαστε εδώ πέρα, δεχόμαστε γκολ από τον Ιάσονα και άρχισαν τα δικά τους. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ποδοσφαιριστής που θέλει να χάσει, ούτε προπονητής που στήνει την ομάδα του με τρόπο για να χάσει. Δεν νομίζω ότι ο πρόεδρος έχει σκοπό να βγάλει λεφτά από την ομάδα η οπωσδήποτε ότι θέλει να βγάλει λεφτά από την ομάδα. Όλοι προσπαθουν για τον Ηλυσιακό, όλοι προσπαθούν η ομάδα να σώνεται εύκολα. Πέρυσι, δεν το καταφέραμε, φέτος απ ότι φαινεται η ομάδα πάει καλά, ήταν μέχρι σήμερα τέταρτη. Προχθές παίξαμε για να πάμε στους ‘8’ του Κυπέλλου είχαμε κι άλλα άσχημα περιστατικά. Εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να απέχουμε απ’ όλη αυτή την ιστορία αλλα ειδικά αυτά που έγιναν σήμερα σίγουρα μας επηρεάζουν και σίγουρα ελπίζω να μην επηρεάσουν τον πρόεδρο και σκεφτεί τίποτα άσχημο για την ομάδα.

Εγώ στη θέση του δεν ξέρω εάν θα συνέχιζα. Αλήθεια, δηλαδή το να χτυπιέμαι με τους φιλάθλους της ομάδας που βάζω λεφτά που είμαι εδώ για όλους που βοηθάω τους παίκτες. Δεν είναι ένας απλός πρόεδρος, έτσι, δεν είναι ένας πρόεδρος που δε τον βλέπουμε καν. Και με τον κόσμο έχει εξαιρετική σχέση, με τους παλαίμαχους εξαιρετική σχέση, με τους προπονητές το ίδιο, με τους παίκτες είνα πιο πολύ φίλος απ’ ότι πρόεδρος φτάνει στο σημείο να χτυπιέται με οπαδούς της ομάδας. Εγω στη θέση του δεν ξέρω εάν θα συνέχιζα.