Connect with us

4ος Όμιλος

Δήλωση Φώτη Σιακάρα για τις εξελίξεις στον Ιωνικό

Published

on

Μέσω τοποθέτησης του ένα από τα πρόσωπα που τα τελευταία χρόνια έχουν προσφέρει πολλά στον Ιωνικό εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο Ιωνικός απέστειλε εξώδικο προκειμένου ο Ιωνικός να συμμετέχει στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Football League μετά το κενό που δημιουργείται με τον υποβιβασμό του Ηρακλή.

Ο λόγος για τον Φώτη Σιακάρα ο οποίος με μια μακροσκελή ανακοίνωση κάνει γνωστό ότι η Χαλκίδα και Ιωνικός έχουν έννομο συμφέρον υποστηρίζοντας ότι οι προσπάθειες αυτές έχουν γίνει από το Μαϊο.

Ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας υποστηρίζει ότι περιμένει έμπρακτα από τον κ. Αποστόλου να εξασφαλίζει το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ που απαιτείται, ενώ, αναφέρεται στο κείμενο ότι του προκαλεί θλίψη η ανακοίνωση του προέδρου του Ερασιτέχνη, κ. Αριστειδόπουλου, καθώς όπως δήλωσε, φαίνεται να ξεχνάει εκτός του κ. Αποστόλου ποια πρόσωπα βοήθησαν όχι μόνο πέρυσι αλλά γενικά την τελευταία τετραετία την ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με τον υποβιβασμό του Ηρακλή, οι κενές θέσεις που έχουν προκύψει στην Football League είναι πλέον δύο. Όπως φαίνεται λοιπόν, βάση του νέου ΚΑΠ που θα εφαρμόσουν, θα ανεβάσουν δύο από τους περσινούς Δευτεραθλητές. Το εξώδικο που απέστειλε ο δικηγόρος της ομάδας μας κ. Κουγιτέας εξηγεί πως ο νέος ΚΑΠ -ο οποίος εφαρμόζεται με την άνοδο των δύο παραπάνω ομάδων- δεν προβλέπει πουθενά ως όρο την εγγυητική που είχε ζητήσει η ΕΠΟ

Συνεπώς ο Ιωνικός και η Χαλκίδα έχουν το δικαίωμα και το έννομο συμφέρον να διεκδικήσουν τις κενές θέσεις όπως ακριβώς ο Καραϊσκάκης και Δόξα. Αυτό που ζητάμε είναι να πραγματοποιηθούν άμεσα αγώνες μπαράζ ανάμεσα στους τέσσερις δευτεραθλητές κι έπειτα οι νικητές να καταθέσουν το προαπαιτούμενο ποσό για την δημιουργία μετοχικού κεφαλαίου Αυτές όλες οι προσπάθειες έχουν ξεκινήσει ήδη από τον Μάιο και έχουν το χρώμα συλλογικής δουλειάς από αυτούς που αγαπούν τον Ιωνικό ειδικότερα της τριμελούς επιτροπής Τσεφαλα Κουγιτεα και δικης μου και μάλιστα Οχι στα λόγια αλλα στις πράξεις.

Από την πλευρά του Ιωνικού, ο νέος πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει δηλώσει δημόσια πως έχει εξασφαλίσει το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ που απαιτείται ή τωρα ως την μορφή της εγγυητικής ή μετα τα μπαράζ ως το μετοχικό κεφάλαιο οπότε περιμένουμε να αποδείξει με πράξεις τις δεσμεύσεις του Του εύχομαι ότι είναι το καλυτερο να πράξει γιαυτον τον ιστορικό και μεγάλο σύλλογο που όλοι μας αγαπάμε.

Όμως μεγάλη θλίψη μου Προκαλεί βέβαια ανακοίνωση του προέδρου του ερασιτέχνη, κ. Αριστειδόπουλου ο οποίος φαίνεται, με μια πρώτη ανάγνωση, να ξεχνάει , εκτός του κ. Αποστόλου, τους ανθρώπους που βοήθησαν τον Ιωνικό όχι μόνο πέρσι αλλά και τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Φυσικά τέτοιες ανακοινώσεις, με το «πιστόλι στον κρόταφο» και καθ’ υπαγόρευση, στερούνται βαρύτητας και σοβαρότητας.

Από την πλευρά μου ως Φώτης Σιακάρας έχω βρεθεί δίπλα στην ομάδα τα τελευταία 4 χρόνια σε στιγμές που κάποιοι άφησαν το καράβι ακυβέρνητο, αλλά και δίπλα σε σπουδαίες προσπάθειες όπως η Διοίκηση των Rangers προ διετίας, ενώ το ίδιο και εφετος έπραξα πληρώνοντας το περσινό χρέος αλλα για την συμμετοχή της ομαδας μας στην Γ εθνική θα συνεχιζα ακόμη και να βοηθώ δίπλα σε κάποιο υγειές σχήμα.

Φυσικά λοιπόν από την μεγάλη περσινή χρονιά πρωταθλητισμού και υγειας του συλλόγου μας δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τους συνεργάτες μου, κ. Κουγιτέα και κ. Τσεφαλά αλλά και την οικογένεια Μιχάλη και Γιώργου Σπανού όπου συνδράμουν για το καλό του Ιωνικού εδώ και πολλά χρόνια.

Με το αστέρι στην καρδιά ή στο προσκήνιο ή και παρασκήνιο θα είμαι δίπλα στο σύλλογο που αγαπώ από οποίο πόστο Γιατι για μένα είναι τιμή να τον υπηρετώ και όχι ο σύλλογος εμένα.

Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονια σε όλους προπονητικό τεαμ ποδοσφαιριστές και παράγοντες

Ευχαριστώ