Connect with us

slideshow

Δήμος: Είμαι αισιόδοξος – Θέλω τον κόσμο μας κοντά στην ομάδα

Published

on

Με στόχο τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα που θα τον διατηρήσει πρωτοπόρο στον 5ο Όμιλο, ο Ιωνικός θα υποδεχθεί την Κυριακή το Ρούβα στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι στο ανακαινισμένο Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης.

 

Οι Ηρακλειώτες προέρχονται από λευκή ισοπαλία με τον Πανελευσινιακό στη Γέργερη, ενώ προκρίθηκαν στη 2η φάση του κυπέλλου Γ´ Εθνικής καθώς νίκησαν στη Μύκονο την ομώνυμη ομάδα με 1-0.

Νικαίωτες και Κρητικοί θα βρεθούν και πάλι αντίπαλοι στη Νέαπολη στις 13 Οκτωβρίου για το Κύπελλο.

 

Αισιόδοξος δήλωσε στο ionikosfc.gr ο Μάρκος Δήμος για την κυριακάτικη αναμέτρηση παρά τις απουσίες που έχει η ομάδα λόγω τραυματισμών :

 

 

“Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα για το δύσκολο παιχνίδι με το Ρούβα. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στηνέδρα μας με αντίπαλο μια δυνατή ομάδα που έπαιζε και πέρυσι στη Γ´Εθνική.

Εμείς δεν παρεκκλίνουμε από το πλάνο και το στόχο μας που είναι η νίκη με κάθε αντίπαλο.

Έχουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς ποδοσφαιριστών μας αλλά θα αντεπεξέλθουμε γιατί διαθέτουμε ισάξιους παίκτες που μπορούν ανα πάσα στιγμή να δώσουν λύσεις.

Η ομάδα αποδίδει καλλίτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό με ικανοποιεί. Θέλουμε και πάλι τον κόσμο στο πλευρό μας όπως και την περασμένη Κυριακή με τον Ατρόμητο Πειραιά. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι φέτος στην έδρα μας και ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα και θα δείξει για ακόμη μια φορά οτι είναι ο παραπάνω παίκτης μας.”

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply