Connect with us

4ος Όμιλος

Δίκαιη μοιρασιά στου Ζωγράφου

Published

on

Δίκαιο μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το τελικό 1-1 ανάμεσα σε Ηλυσιακό και Εθνικό Πειραιά, στο παιχνίδι που έλαβε χώρα στου Ζωγράφου για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Με το βαθμό αυτό οι κιτρινόμαυροι έδωσαν συνέχεια στο θετικό ξεκίνημα τους φιγουράροντας στην 6η θέση έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς, έναντι με τους Πειραιώτες οι οποίοι δεν κατάφεραν για ακόμη ένα ματς να κερδίσουν με αποτέλεσμα να ισοβαθμούν στην 8η θέση μαζί με Αστέρα Βάρης και Ατρόμητο Πειραιά. Το ματς ξεκινήσε στο α’ μέρος έχοντας καλό ρυθμό, με τον Θανόπουλου να φτάνει κοντά στο γκολ στο 37′ όμως ο Θανόπουλος είχε δοκάρι. Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 48′ ο Πουλάκος με φάουλ έδωσε το προβάδισμα στον Ηλυσιακό, όμως η απάντηση του Εθνικου ήταν άμεση με τον άναλη στο 53′ να γράφει με σουτ το τελικό 1-1.

Διαιτητές: Κακριδής, Μπουρτζοβίτης-Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κουρεπίνης, Μέξης, Χατζηγιαννακός, Συριόπουλος, Μπίρης, Αμανατίδης, Φούντας (70′ Ξαγοράρης), Γκουτσούλας, Σαμπανάι (60′ Φλέγκας), Θανόπουλος (85′ Σίσκος), Πουλάκος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Μαντζώρος, Στρατάκης, Μαρτίνος, Μάναλης, Σούφλας, Αργυρίου (62′ Αλιμπάς), Ντάλλας (34′ λ. τρ. Λεωνιδόπουλος), Σουλελές (85′ Θεοδοσίου).