Connect with us

slideshow

Δίκαιη μοιρασιά στο Ελευσινιακός – Ηρακλής..(φωτο)

Published

on

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ΠΑΣ Ελευσινιακός και Ηρακλής Ελευσίνας στο τοπικό ντέρμπι της Α ΕΠΣΔΑ, όπου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, είχε φάσεις και δύναμη , χωρίς να ξεφύγει από τα αθλητικά πλαίσια ενώ σημειώθηκαν και πολύ ωραία γκολ.

Ο Ελευσινιακός προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ αλλά ο Ηρακλής βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε τον αγώνα.

Το 1-0 έκανε στο 33΄ με εντυπωσιακή ενέργεια του Κοπαλά που άδειασε δύο αμυντικούς, πέρασε στο πλάι και τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-1 έγινε με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν η μπάλα στρώθηκε έξω από την περιοχή στον Καρκαμπάτση ο οποίος με ένα δυνατό βολέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ντακόλια.

Στο 62΄με ίδιο σχεδόν τρόπο με την ισοφάριση του Ηρακλή έγινε γτο 2-1 για τον Ελευσινιακό. Ο Στάθης με ένα ευθύβολο σουτ από μακριά κεραυνοβόλησε τον Τσαλκιτζίδη.

Στο 75΄με απευθείας φάουλ ήταν η σειρά του Μονέ να μιλήσει και να γράψει το τελικό σκορ 2-2.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες με τον Τσεκάι, τον Βούκα και με τους Μονέ και Παροτσίδη να πετύχουν και άλλο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν.

Καλή η διαιτησία των Βάτσιου, Κασσαβέτη, Πρέτζα

ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Ντακόλιας, Θεοδωρόπουλος, Νεανίδης, Στάθης, Ευσταθιάδης, Σιδηρόπουλος, Βούκα (87΄ΧάντηςΠ), Λιναρδάκης (88΄Τσιανάκας), Κοπαλάς, Λελούδας (91΄Τούσης), Τσεκάϊ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Τσαλκιτζίδης, Πέππας, Λένα, Μουατζίρη, Μπακατσέλος, Καρκαμπάτσης, Μεχμέτογλου, Δρούγος, Παπαδόπουλος, Μονέ, Παροτσίδης (89΄Αξιώτης).

 

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply