Connect with us

slideshow

«Δαιμονικές » συμπτώσεις και …Ευδαίμων

Ανακοίνωση του Άρη Αμφιάλης

Published

on

Από τη διοίκηση του Άρη Αμφιάλης λάβαμε την παρακάτω επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος Θοδωρής Μάλλης:

« Ακολουθεί μια αλληλουχία γεγονότων και συμπτώσεων(;)ν προκειμένου να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012: Ο Άρης Αμφιάλης αναμετρήθηκε με τη Δόξα Πειραιά , μια αγωνιστική πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τον Ερμή Κορυδαλλού.

Διαιτητής: Ιωάννης Ευδαίμων . Ο Άρης Αμφιάλης κατάφερε να νικήσει με κόστος την αποβολή ενός σημαντικού ποδοσφαιριστή , με αποτέλεσμα να στερηθεί της συμμετοχής του στο ντέρμπι που ακολουθούσε. Η εχθρική διαιτησία και τα σοβαρότατα λάθη του κυρίου Ευδαίμονα μας ανάγκασαν να ζητήσουμε την εξαίρεση του από τους αγώνες του Άρη.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012: Ο Άρης Αμφιάλης αντιμετωπίζει τη Δόξα Πειραιά για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος μια αγωνιστική πριν από την αναμέτρηση με τον Ερμή που θα κρίνει τον πρωτάθλημα .

Διαιτητής . Πάλι ο Ευδαίμων ! Αποτέλεσμα: εχθρική διαιτησία που κόστισε 2 πολύτιμους βαθμούς.

«Δαιμονικές» συμπτώσεις θα πείτε. Μπορεί. Επειδή όμως διαχειριζόμαστε τη τύχη ενός συλλόγου που έχει μια ιστορία πλέον των 40 ετών , δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποκύψουμε στις «συμπτώσεις».

Θέλουμε να γνωρίζουμε γιατί ενώ είχαμε ζητήσει από τον Ιανουάριο την εξαίρεση του Ευδαίμονα από  όλους τους αγώνες ,εκείνος ορίζεται να διευθύνει τον ίδιο αγώνα πριν από το ντέρμπι του ομίλου.

Θέλουμε να γνωρίζουμε γιατί δεν δεχτήκατε τις αιτιάσεις μας πριν από τον αγώνα του β’ γύρου με τη Δόξα και επιμείνατε στην επιλογή του.

Θέλουμε επίσης να γνωρίζουμε ένα ο κύριος Ευδαίμων πληροί τις προϋποθέσεις να συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΠ , με δεδομένο ότι έχουν γίνει διάφορες τροποποιήσεις στους διεθνείς κανονισμούς , όπως ηλικιακά όρια. Τέλος θέλουμε να γνωρίζουμε εάν  πιστεύετε στις συμπτώσεις …Εάν ναι, τότε μη δώσετε καμία απολύτως σημασία στα προαναφερόμενα…

Ζητάμε επίσης από την ΕΠΣΠ να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στον ορισμό διαιτητή και βοηθών στην αναμέτρηση που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου μετά του Άρη Αμφιάλης και τον Ερμή Κορυδαλλού.

Σημειώνουμε ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα τόσο με τη Δόξα Πειραιά όσο και  με τον Ερμή , ομάδες που έχουν τη δική τους ιστορία.»

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply