Connect with us

slideshow

Δείτε τι “αλιεύσαμε” στις αλάνες του Πειραιά

Στο μικροσκόπιο η ΕΠΣΠ

Published

on

– Δέκα ομάδες στην Α κατηγορία ΕΠΣΠ δεν έχουν ακόμη δει οι παίκτες τους κόκκινη κάρτα. Πιο «φιλήσυχος» αποδεικνύεται ο δεύτερος όμιλος καθώς οι περισσότερες ομάδες που «υπακούουν» στους διαιτητές ανήκουν σε αυτόν. Συγκεκριμένα, οι ομάδες που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ με αριθμητικό μειονέκτημα είναι οι εξής:

Α ΟΜΙΛΟΣ

Άρης Αμφιάλης, Ατρόμητος Κερατσινίου.

Β ΟΜΙΛΟΣ:

Εθνικός, Αργοναύτης, Νέοι Δραπετσώνας, Πολυκράτης, Πανιώνιος Κερατσινίου, Θύελλα Μοσχάτου, Αμπελακιακός, Ένωση Ρέντη.

 

– Τις περισσότερες αποβολές τέσσερις τον αριθμό έχει ο Αχιλλέας Κορυδαλλού.

 

– Στη δεύτερη κατηγορία τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για παίκτες και διαιτητές. Έχουν «κοκκινιστεί» οι ποδοσφαιριστές των περισσοτέρων ομάδων και στον πρώτο όμιλο μόνο ο Παννεαπολικός διεκδικεί το βραβείο ήθους. Οι ομάδες που δεν έχουν «κοκκινιστεί» είναι:

Α ΟΜΙΛΟΣ: Παννεαπολικός

Β ΟΜΙΛΟΣ: Σαλαμινομάχοι, Θησέας, Μιθριδάτης.

 

– Πιο απείθαρχοι μέσα στο γήπεδο είναι οι παίκτες του Πειραϊκής που φτάνουν τους επτά μετά τους τέσσερις που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα για εξύβριση του παρατηρητή στο ματς με την Ειρήνη 2005.

 

– «Μάχη» δίνουν στον Ήφαιστο Παλατιανός και Πουγούνας για το ποιος θα βοηθήσει περισσότερο επιθετικά την ομάδα του. Μέχρι στιγμής προηγείται ο Πουγούνας με ένα γκολ διαφορά.

 

– «Μάχη» μεγάλη δίνουν και οι Παυλόπουλος, Αθανασόπουλος του Εθνικού, που έχουν τον πρώτο λόγο στο σκοράρισμα της ιστορικής ομάδας του Πειραιά. Ο πρώτος έπιασε τον δεύτερο  και βρίσκονται αντάμα στην δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ του ομίλου.

 

– Ο Γκορόγιας, τον οποίο μνημόνευσε στην ανακοίνωσή του ο Εθνικός μετά τα επεισόδια στον Κορυδαλλό, είναι ο πρώτος σκόρερ του Ερμή Κορυδαλλού. Μάλλον δεν θα γίνει δανεικός και αγύριστος.

 

– Χέρι- χέρι πάνε οι Ντόνε και Ντάφλας που πέτυχαν τα γκολ της ισοφάρισης της ΑΕ Μοσχάτου με τον Αετό Κορυδαλλού. Και οι δύο έχουν από πέντε γκολ.

 

– Μονοπωλεί ο Κούσης το επιθετικό σκοράρισμα των Νέων Δραπετσώνας καθώς έχει πετύχει πάνω από τα μισά γκολ της ομάδας.

 

– Έβδομο παιχνίδι χωρίς νίκη η Ελλάδα Ποντίων που σκορπά απογοήτευση.

 

– Ανατροπή στον πρώτο σκόρερ του ομίλου καθώς με οκτώ γκολ πέρασε μπροστά ο Κούσης των Νέων Δραπετσώνας.

 

– Σκοράρουν κατά βούληση στον ΑΟ Κορυδαλλού. Εκτός από τον πρώτο σκόρερ του Πειραιά, τον Χατζηλία αρκετά καλά σε παραγωγή τερμάτων πάνε και οι Καστρινόπουλος, Λεκάκης, Τσιμιλιώτης.

 

Επιμέλεια: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply