Connect with us

4ος Όμιλος

Δεν συνεχίζει ο Β. Σπάθας στη Προοδευτική

Published

on

Δεν θα συνεχίσει στην Προοδευτική και τη νέα περίοδο ο Βασίλης Σπάθας . Η συνάντηση του νεαρού τεχνικού με τους υπευθύνους του συλλόγου απέβη άκαρπη  , αφού διαπιστώθηκε διαφορά απόψεων .

Πάντως η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και οι δυο πλευρές αντάλλαξαν κολακευτικά λόγια μεταξύ τους.

Ο Βασίλης Σπάθας που ανέβασε τη «βυσσινί» ομάδα  στην Γ’ Εθνική και μάλιστα αήττητη , χαρακτηριστικά δήλωσε:

« Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την διοίκηση και ιδιαίτερα  τους δυο ηγέτες της ομάδας Βασίλη Κατσαρό και Νίκο Λεμονή , τους συνεργάτες μου που στάθηκαν δίπλα μου, τον υπέροχο κόσμο για την τεράστια συμπαράσταση του , και φυσικά πάνω από όλους ,τους ποδοσφαιριστές μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν . Χωρίς αυτούς δεν θα καταφέρναμε τίποτα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνέβαλα και γω στην άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική και θέλω να ευχηθώ η Προοδευτική να ανέβει ακόμα πιο ψηλά γιατί η θέση της είναι στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου μας .»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Βασίλης Κατσαρός τόνισε:

« Ευχαριστούμε θερμά τον Βασίλη Σπάθα για την προσφορά του και την συμβολή του στην άνοδο της ομάδας .Είναι σπουδαίος προπονητής που αξίζει να φτάσει ψηλά γιατί έχει τις ικανότητες . Να ξέρει πως η πόρτα της Προοδευτικής θα είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτόν.»

  • Ήδη οι υπεύθυνοι του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου έχουν ξεκινήσει τις ενέργειες για να βρουν τον νέο προπονητή της ομάδας και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.