Connect with us

slideshow

Δεν… χωράει γκέλα

Ο Πανελευσινιακός υποδέχεται σήμερα τον Ατσαλένιο (16.00 δημ. στάδ. Ελευσίνας), με τη νίκη να αποτελεί για τους ”σταχυοφόρους” – Ιστορική μέρα για τον όμιλο…

Published

on

Αμφότεροι το καλοκαίρι σχεδίασαν τον προγραμματισμό τους κινούμενοι σε διαφορετικά πλαίσια. Άλλωστε ο Πανελευσινιακός έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου στον 5ο όμιλο ενώ ο Ατσαλένιος την όσο το δυνατόν γρηγορότερη παραμονή. Οι δυο ομάδες συγκρούονται σήμερα στις 16.00 στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι Ελευσίνοι προέρχονται από την επιβλητική νίκη κόντρα στην Μύκονο γεγονός που έχει ανυψώσει την ψυχολογία στις τάξεις του συλλόγου. Σε αντίθεση με τους Ηρακλειώτες οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Πεύκη. Παρ’ όλα αυτά, η προσφυγική ομάδα δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

 

 

Πανελευσινιακός

Πίστη για τη νίκη

Να πιστοποιήσει ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση θα επιδιώξει σήμερα ο Πανελευσινιακός ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ατσαλένιο. Ο Φώτης Θανέλας θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Μαρή καθώς επίσης και του τιμωρημένου Κρολ. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του στους οποίους τόνισε ότι θα πρέπει να παρουσιαστούν προσεκτικοί αφού ο αντίπαλος αποτελεί ένα επικίνδυνο σύνολο. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές περιμένουν τον κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες του δημοτικού στάδιου Ελευσίνας προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Από εκεί και πέρα, το κλίμα που επικρατεί είναι θετικό, ωστόσο άπαντες κρατούν χαμηλά τους τόνους.

 

 

Ιστορική μέρα για τον Όμιλο

Για τον 6ο όμιλο το σημερινό μενού περιλαμβάνει ένα παιχνίδι, με την ΑΕΚ να υποδέχεται στις 16.00 στο ”Ελ Πάσο” τον ΑΟ Περιστερίου. Η σημερινή μέρα είναι ιστορική για τον σύλλογο των δυτικών προαστίων αφού οι ”ροσσονέρι” θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν απέναντι σε ένα τεράστιο σωματείο όπως είναι Ένωση και μπροστά σε αρκετό κόσμο

 

Ερμής Ζωνιανών

Αμφότερες οι ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά αφού πριν από περίπου δυο εβδομάδες είχαν συναντηθεί ξανά για την διοργάνωση του Κυπέλλου. Η αναφορά μας γίνεται στους Ερμή Ζωνιανών και Μανδραϊκό όπου την Κυριακή συγκρούονται και πάλι, αυτή τη φορά για το θεσμό του πρωταθλήματος. Τόσο οι Κρητικοί όσο και η ομάδα της Δυτικής Αττικής θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη προκειμένου να ανυψωθεί η ψυχολογία και στα δυο στρατόπεδα. Οι Ρεθυμνιώτες θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Ρηγάκη και Βαρούχα καθώς επίσης και τον τιμωρημένο Νικηφόρο. Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση μίλησε  ο τεχνικός των ”πρασίνων”, Μανώλης Σουτζής, ο οποίος τόνισε:” Ξέρουμε τον αντίπαλο δεδομένου ότι πριν από δυο εβδομάδες είχαμε αγωνιστεί και πάλι. Ωστόσο το παιχνίδι της Κυριακής είναι διαφορετικό. Είμαι σίγουρος ότι εάν είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε. Η έκβαση του αγώνα εξαρτάται καθαρά από εμάς. Σεβόμαστε τoν Μανδραϊκό αλλά δεν τον φοβόμαστε. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και πιστεύω ότι έαν παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο θα είμαστε νικητές”. Στην συνέχεια ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι τονίζοντας:”Σιγουρα θα κριθεί στη δύναμη και στο πάθος. Παράλληλα, εκείνος που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και η ομάδα εκείνη που θα δείξει ότι θέλει το περισσότερο το ματς θα είναι η νικήτρια”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply