Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δημήτρης Βουτσινάς: “Δεν επιτρέπω παιχνίδια πίσω από τις πλάτες μου…”

Published

on

Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού προχώρησε  ο προπονητής της Χαραυγής Δημήτρης Βουτσινάς.  Ο έμπειρος τεχνικός μετά από μια πολύ καλή πορεία φέτος στο πρωτάθλημα στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο σωματείο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον. Δεν έλειψαν βέβαια και κάποιες αιχμές που άφησε με κάποια επικριτικά σχόλια.
Αναλυτικά η ανάρτηση όπως δημοσιεύτηκε:
“Είμαι τυχερός που είμαι σε αυτή την οικογένεια της Χαραυγής στα καλά στα κακά όλοι μαζί δύναμη για την συνέχεια ομάδα είναι στους στόχους της από τον πρώτο γύρω και ευχαριστώ όλους αυτούς που είναι κοντά στην προσπάθεια αυτή δύσκολη ομάδα μεγάλη ομάδα πίεση αρκετή αλλά όλα τα έχουμε ξεπεράσει και ομάδα είναι εκεί που είναι μέσα από μεγάλη προσπάθεια όλων τα καλύτερα έρχονται Υπομονή!!
ΥΣ και τον ΝΟΝΌ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ . Δεν είναι εκβιασμός, δεν είναι προειδοποίηση, είναι απλά μία επισήμανση…
Οπως στη ζωή μου γενικότερα έτσι και στο ποδόσφαιρο ειδικότερα, πού είναι σημαντικότατο κομμάτι της ζωής μου,συγχωρώ τούς πάντες και τα πάντα όμως δεν ξεχνάω ποτέ και τίποτα…και έχω την υπομονή πού χρειάζεται για να περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να διορθώσω με τον δικό μου ποδοσφαιρικό τρόπο την αδικία .
Μπορει να μην μπορώ να ξεχωρίσω το ψάρι από το μοσχάρι… αλλά στο ποδόσφαιρο πού το υπηρετώ σαν προπονητής εδώ και 20 χρόνια έχω μία ιδιαίτερα καλή και αξιοζήλευτη πορεία και είμαι περήφανος γι αυτό, και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει παιχνίδια εντελώς ανέντιμα στις πλάτες τις δικές μου…”.
Από κει και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι η Χαραυγή υποδέχεται αύριο στην έδρα της στο ντέρμπι της αγωνιστικής την δεύτερη Αμφιάλη. Απών θα είναι ο Σαράκος, ο οποίος στρατεύτηκε και δεν θα είναι στις υπηρεσίες του συλλόγου.