Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δημήτρης Παπανδρέου: Κάποιος να πει στους κυβερνώντες πως υπάρχει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο….

Published

on

Λαύρος και ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο κεντρικός αμυντικός του Κολωνού Δημήτρης Παπανδρέου σε δηλώσεις του στο Plekto.gr.

Ας δούμε τι μας είπε…

Αρχικά εύχομαι σε όλον τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία και γρήγορη επιστροφή στην κανονική ζωή που είχε ο καθένας προσωπικά πριν την έξαρση αυτή της πανδημίας.
Οπως όλος ο κόσμος, έτσι και εγώ βιώνω πρωτόγνωρες καταστάσεις. Τον ένα χρόνο σχεδόν τώρα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μου αλλά και στην ζωή μου γενικώς, αλλά και σε όλον τον κόσμο όπωςδιαπιστώνω και σε συζητήσεις που έχω με άλλους ανθρώπους. Προσπαθώ να το βλέπω όσο πιο αισιόδοξα μπορώ και να περιμένω με αγωνία να απαλλαγούμε απ’ αυτήν την δύσκολη κατάσταση που όλοι βιώνουμε και να ξαναεπιστρέψει όλος ο κόσμος στην φυσιολογική του ζωή με υγεία πάνω απ’ όλα.
Δυστυχώς το ποδόσφαιρο το ερασιτεχνικό που κάποτε ήταν η δεξαμενή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αντιμετώπιζε και πριν τον covid πολλά προβλήματα. Τώρα ήρθε και αυτό για να δημιουργηθούν ακόμα περισσότερα. Αυτό που πιστεύω εγώ ήταν πως η κυβέρνηση όχι μόνο αυτή αλλά και όσες πέρασαν αδιαφορούν για τις ερασιτεχνικές ομάδες, και κυρίως για τον ερασιτέχνη αθλητή, Μπορεί να είναι λίγο σκληρά τα λόγια μου αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να κρυφτεί και λέω την αλήθεια όπως εγώ πραγματικά την βλέπω. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το τι θα γίνει… μας έχουν σβήσει απ’ τον χάρτη και κάποιος πρέπει να τους πει ότι υπάρχουμε και εμείς όχι μόνο το επαγγελματικό, επειδή εκεί υπάρχουν προφανώς πολλά συμφέροντα.
Στην Super League δεν υπάρχει κορονοϊός που παίζουν τόσοι ξένοι?..και υπάρχει στις γειτονιές τις Αθήνας? Ακούμε ομάδες με 6-7 κρούσματα και αγωνίζονται κανονικά και σ ένα γήπεδο που παίζουν 8 ομάδες με ένα κρούσμα και μας κλείνουν…δεν μπορούσε να γίνουν τεστ κορονοϊού 1 το μήνα και στους ερασιτέχνες αθλητές για να βλέπουμε πως ήμαστε?
Η γνώμη η δική μου είναι πως αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε απραξία 2,5 μήνες. Αν στα μέσα του μήνα δεν υπάρχει ενημέρωση να ξεκινήσουμε προπονήσεις ώστε να μπούμε σιγά σιγά από Φεβρουάριο, καλύτερα θα ήταν να διακοπεί για φέτος και να θεωρηθεί η χρονιά ως άκυρη γιατί θα υπάρχουν πολλά προβλήματα με τραυματισμούς…ακόμα και τώρα να ξεκινήσει θα είναι δύσκολο γιατί για να ολοκληρωθεί η χρονιά θα πρέπει να γίνονται 2 αγώνες την βδομάδα, πράγμα πολύ δύσκολο γιατί σχεδόν όλοι εργάζονται και θα έχουν πρόβλημα…
Για τον Κολωνό πιστεύω ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα. Εχουμε μια διοίκηση νεανική που είναι κοντά μας και μας στηρίζει, το τεχνικό επιτελείο είναι έμπειρο και έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες πράγμα το οποίο μας περνάνε σε εμάς τους παίχτες και μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε καθημερινώς, Είχαμε βγάλει ένα πρόγραμμα αρκετά δύσκολο με καλές ομάδες και κυρίως εκτός έδρας και πάνω που η ομάδα άρχισε να βρίσκει ρυθμό και τα πατήματα μας δυστυχώς ήρθε η διακοπή…
Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό και να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου…
.