Connect with us

Παρασκήνιο

Διαιτητής κατά της ΕΠΟ

Published

on

Διεθνής διαιτητής έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά της Ομοσπονδίας, με εξώδικο που έχει κοινοποιηθεί στα υψηλότερα κλιμάκια του παγκοσμίου και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

 

Οι σοβαρές καταγγελίες αφορούν ρατσιστική συμπεριφορά από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και αποτελούν την έσχατη αντίδραση του εν λόγω ατόμου, αφού όσες προσπάθειες έκανε για να βρει το δίκιο του με διαφορετικό τρόπο, έπεσαν στο κενό. Έτσι, αφού… είδε και απόειδε, αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό.

 

Αποκαλύπτεται ότι η καταγγελία έγινε από την κ. Θάλεια Μήτση που κατήγγειλε την Ελληνικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για ρατσιστική συμπεριφορά καθώς ενώ πληρεί τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις για να βρεθεί στους πίνακες της Superleague την κρατούν στην Football League διότι είναι γυναίκα!

 

 

Η κ. Μήτση είναι μέλος του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά κι ενώ στην Ελλάδα την περιορίζουν στην Ευρώπη τις δίνουν τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε μεγάλες διοργανώσεις. Η κ. Μήτση έχει το σήμα της FIFA και πρόσφατα διεύθυνε τον αγώνα Ιρλανδίας-Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών.

Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τόσο στην Ευρωπαική όσο και στην παγκόσμια Ομοσπονδία που είναι δεδομένο ότι θα λάβουν αυστηρά μέτρα κατά της ΕΠΟ καθώς οι κυρώσεις που προβλέπονται σε θέματα ρατσισμού είναι αυστηρότατες.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply