Connect with us

Παρασκήνιο

Αποχωρεί (???) από το χώρο του ποδοσφαίρου η Νίνα Ξενοχρήστου…

Published

on

Φεύγει… και αφήνει πισω της συντρίμμια…

 

Η “Μπουμπουλίνα” του ερασιτεχνικού και των ακαδημιών, Νίνα Ξενοχρήστου, μετά απο ανακοίνωσή της στο προσωπικό της προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί απο το χώρο του ποδοσφαίρου, που είχε το ρόλο της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας στην ιδιωτική εταιρία Talent City F.C, σε ερασιτεχνικούς συλλόγους και στις ακαδημίες του Apollon Smyrnis S. S.

Προφασίστηκε προσωπικούς λόγους, όμως είναι απορίας άξιο οτι μία μέρα νωρίτερα είχε ανακοινώσει και την παύση της υποψηφιότητάς της για Βουλευτής Αρκαδίας με το νέο κόμμα ΕΝΩΝΩ του Νίκου Μαυραγάνη.

Άτομα που τη γνωρίζουν καλά θεωρούν ότι ετοιμάζει δυνατό επιχειρηματικό χτύπημα ή ίσως μεταγραφή σε άλλο σύλλογο…

Ήδη στα πηγαδάκια συζητάται το όνομά της και ακούστηκε οτι της έχουν ηδη γίνει αντιπροτάσεις μα και νέες προτάσεις συνεργασίας.

Η Νίνα, μπήκε στο χώρο με έντονη την παρουσία της την τελευταία 5ετία. Ο δυναμισμός της, το ήθος της, το πείσμα της, η εμπειρία της στην οργάνωση, διοργάνωση κσι στη διαπραγμάτευση δεν άφησε αδιάφορους διάφορους συλλόγους. Τον προηγούμενο χειμώνα τάραξε τα νερά πιέζοντας τον υφυπουργό αθλητισμού κο Αυγενακη για τηλεδιάσκεψη, κατι που βέβαια κατάφερε πιέζοντας τον για επανεκκίνηση του αθλητισμού. Μπήκε μπροστά σε μια συλλογική πανελλαδική προσπάθεια για τον ίδιο επίσης λογο, στέλνοντας επιστολές προς το υπουργείο, τις ΕΠΣ και τα αρμόδια γραφεία. Άκρως επικοινωνιακη, ευρηματική και ασταμάτητη όπως είναι μας έχει αποδείξει ότι με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή όλα μπορούν να γίνουν. Ιδιαίτερα αγαπητή όπου συνεργάζεται λόγω της ευθύτητάς της και της ειλικρίνειάς της.

 

Είναι κρίμα ενα τέτοιο άτομο να μην υπάρχει στο χώρο και αυτό επιβεβαιώνουν τα πολλά μηνύματα που έχει λάβει απο τη στιγμή της ανακοίνωσης.

 

Αναμένουμε την επόμενη κίνησή της εναγωνίως και της ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα!