Connect with us

Fun

Διαιτητής χώνει τα μπινελίκια σε ποδοσφαιριστές (video)

Published

on

Διαιτητές που τρώνε ξύλο. Που ακούνε για την οικογένειά τους μέχρι τέσσερις γενιές πίσω. Που τους πηγαίνουν οι παίκτες «καροτσάκι».

Για όλους αυτούς σήμερα είναι μια μέρα χαράς. Γιατί βρέθηκε ο άνθρωπος που έδειξε τον δρόμο της αντεπίθεσης. Και το πώς γίνεσαι πραγματικά ο «άρχοντας του αγώνα».

Στο παιχνίδι λοιπόν της Στυλίδας με την Ένωση 2010 για το τοπικό πρωτάθλημα της Φθιώτιδας, ο Γιάννης Σωσώνης έκανε υπομονή (όπως είπε στους παίκτες) για 80 λεπτά. Και ευτυχώς για όλους μας, τη στιγμή της έκρηξής του ήταν κοντά μια κάμερα.

Για να καταγράψει τον διάλογό τους, που εξελίχθηκε κάπως έτσι:

Διαιτητής: «Τέλος είπα. Θα μείνετε έξι! Άμα δε μείνετε έξι, θα σας γαμήσω… Είμαι ήρεμος ογδόντα λεπτά, της πουτάνας θα γίνει!!! Μαλάκες! Πες μου, Γιάννη (στον παίκτη που είναι στο έδαφος), είσαι εντάξει;

Ποδοσφαιριστές της Ένωσης 2010: «Μη σας ψαρώνει», «Γιατί τα ψαρώνεις τα παιδιά; ‘Ελα ρε μαλάκα τώρα, τελείωνε. Ακούγεσαι…

Διαιτητής: «Στα αρχίδια μου»

Ποδοσφαιριστές της Ένωσης 2010: «Έλα, ρε μαλάκα τώρα, στο κεφάλι χτύπησε, είναι δυνατόν; Ο άλλος βρίζει ρε και δε δίνεις τίποτα; Τι κάνουμε τώρα; θα παίξουμε; Να βγει έξω, referee»

Διαιτητής (αφού δείχνει κίτρινη κάρτα σε αυτόν που διαμαρτυρήθηκε): «Τι κάνεις ρε referee; Τι κάνεις ρε Γιάννη»;

sporfm.gr