Connect with us

slideshow

Διακοπή στην Γκορυτσά – Με συνοδεία αστυνομικής δύναμης έφυγε ο ρεφερι!!

Published

on

Με υπαίτιο τον προπονητή του Απόλλωνα Ποντίων Ηλία Κουμάνι δεν έληξε ποτέ η συνάντηση του Απόλλωνα Ποντίων με τον Αστέρα Άνω Λιοσίων που διεκόπη στο 82′ και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

 

Ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Σέλα(3′), για να ισοφαρίσουν οι Πόντιοι με τον Ασλανίδη(57′). Όπως αναφέρει ο διαιτητής Παπαχρήστος στο φύλλο αγώνος στο 80′ απομάκρυνε από τον πάγκο τον τεχνικό των γηπεδούχων Ηλία Κουμάνι για έντονη διαμαρτυρία. Ένα λεπτό αργότερα(81′) ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για τους Ανωλιοσιώτες σε ανατροπή του Γκανιά από τον Τσιλιγκερίδη, φάση για την οποία παραπονέθηκαν έντονα οι Πόντιοι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Τσεβάς(2-1). Αμέσως μετά(82′), όπως αναφέρει ο ρέφερι στο φύλλο αγώνος σε φυσική διακοπή του ματς τον γρονθοκόπησε ο Κουμάνι, ενώ του έσκισε και τη φανέλα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι. Επίσης έγραψε τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Μεντικίδη για εξύβριση. Το διαιτητικό τρίο έφυγε από το γήπεδο με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

 

Την τύχη πλέον για το αποτέλεσμα του αγώνα έχει η ΕΠΣΔΑ, όπου διαφαίνεται νίκη των φιλοξενούμενων και παράλληλα μηδενισμός του Απόλλωνα.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ζερζελίδης, Κυριαζίδης(46′ Παπαδόπουλος Η.), Χιονίδης Κ., Εραλίδης, Ασλανίδης, Τσιλιγκερίδης, Μεντικίδης, Παπαδόπουλος Χ., Γκαβζίδης(70′ Τσιλικίδης), Μπαϊράμοβ, Κοπαλίδης(73′ Σιδηρόπουλος).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ: Δαμιανόπουλος, Παπαϊωάννου, Καλαμιώτης Δ., Καλαμιώτης Α., Φουσέκης, Αλεπούς(79′ Μπούρλης), Σεβάς, Λάσπας, Μαρίνης(70′ Γκάνιας), Τσέλα, Κορδώνης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply