Connect with us

4ος Όμιλος

Διατηρεί την επαφή της με την κορυφή η Τρίγλια Ραφήνας

Published

on

Μετά το Φωστήρα, η Τριγλία Ραφήνας αποτελεί την ομάδα που εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Ιάλυσου στην Κρήτη αφού πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γλυφάδας επικρατώντας του τοπικού ΑΟΓ με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα έχοντας συγκεντρώσει σε επτά ματς 17 βαθμούς, βρίσκεται πλέον δυο βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Φωστήρα και αυτό που απομένει είναι να αποδείξει ότι δεν… ζαλίζεται στις υψηλές πτήσεις. Οι Ραφηνιώτες παρότι δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση κατάφεραν ώστε και στην μέτρια τους ημέρα να πάρουν το τρίποντο σε πλασέ του Βασιλείου στο 80′ μέσα από την περιοχή και να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή. Αντίθετα, οι παίκτες του Νίκου Κωτσοβού προσπάθησαν αρκετά κυρίως στο κακό ημίχρονο της Τρίγλιας, δηλαδή στην επανάληψη όμως δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ ζήτησαν πέναλτι στο 62′ σε χέρι αντίπαλου αμυντικού. Τρία λεπτά αργότερα ο Κατσίβελας βρήκε δίχτυα όμως το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης από το διαιτητή για οφσάιντ. .

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Ζιώγκας, Τσιτοφώτος, Σινάνι, Μπούμπας, Σταμπούλογλου, Ντούνης (83′ Φερεντινος), Παπακωνσταντίνου (75′ Κόντι), Κατσίβελας, Καλογιάννης, Ιωάννου (75′ Αραμπατζής), Παντελής.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Λέτσο, Κάρδαρης, Μανδύλης, Μειμάρογλου, Δάρρας, Τσέπας (75′ Μάλτσι), Σκαφίδας, Γούλας, Κόντι (57′ Κότσι), Βασιλείου (82′ Λαζούρας), Σαγανάς.