Connect with us

slideshow

Διαψεύδει ο Χολέβας

Published

on

O Κώστας Χολέβας με αφορμή την ανάμιξη του ονόματος του από ενώσεις που προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια, κατά της ΕΠΟ, προέβη στην εξής ανακοίνωση διάψευση, αλλά και στήριξη πρός την διοίκηση της ΕΠΟ, και τον πρόεδρο της Γιώργο Σαρρή .

Αναλυτικά η ανακοίνωση – επειστολή του κ. Κώστα Χολέβα που ως γνωστόν είναι υποψήφιος με τον ΝΕΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ” στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΣΠ έχει ως εξής :

 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΡΡΗ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. Ε.Π.Ο.

«Κύριε πρόεδρε πληροφορήθηκα με έκπληξη ότι εκπρόσωποι των ενώσεων οι οποίες προσέφυγαν κατά της ΕΠΟ στα πολιτικά δικαστήρια, με πρότειναν ως μέλος της νέας προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ.

Σας δηλώνω υπεύθυνα ότι αφ΄ ενός δεν γνωρίζω τίποτε, για την ως άνω πρόταση και υπόθεση, κι αφ΄ ετέρου δεν συνομίλησα με κανένα εκπρόσωπο των παραπάνω ενώσεων.

Στήριζα, και στηρίζω την νόμιμη εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ, υπό την προεδρία του Γιώργου Σαρρή, και είμαι κάθετα αντίθετος με την προσφυγή οποιανδήποτε ποδοσφαιρικού φορέα, και προσώπου στα πολιτικά δικαστήρια, εναντίον των ποδοσφαιρικών οργανισμών, και των εκπροσώπων τους.”

Με εκτίμηση

Κώστας Χολέβας

Μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αναπληρωτής μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply