Connect with us

slideshow

Δια πυρός και σιδήρου 1-0 η Προοδευτική τον Αετό (φωτο)

Published

on

Η Προοδευτική ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι καθώς επικράτησε με 1-0 του ισχυρού Αετού Κορυδαλλού στο γήπεδο της Νίκαιας μετά από ένα παιχνίδι που με όσα διαδραματίστηκαν τις επόμενες μέρες θα συζητηθεί αρκετά…

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0. Στην επανάληψη οι «βυσσινί» μπήκαν πιο δυνατά, είχαν δοκάρι με τον Φώσκολο στο 57’ και σημείωσαν το γκολ που τους έδωσε τη νίκη στο 82’ με τον Ζελέκου. Στο 89’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Μούτσα για εξύβριση.

Καίει το φύλλο αγώνος τους «βυσσινί»

Μετά την επίτευξη του γκολ και όπως γράφει η διαιτητής Λαμπαδαρίου στο φύλλο αγώνος, δυο φίλαθλοι χωρίς διακριτικά, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα φώναζαν συνθήματα υπέρ της Προοδευτικής, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά στον τερματοφύλακα του Αετού Κρασσά, με τον έναν από αυτούς να κρατά ένα σίδερο. Με την επέμβαση του ποδοσφαιριστή Φώσκολου οι δυο φίλαθλοι απομακρύνθηκαν. Την ίδια ώρα έπεσε από την εξέδρα ένα δυναμιτάκι στο γήπεδο και η διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για δύο λεπτά ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Επίσης η διαιτητής Λαμπαδαρίου αναφέρει στο φ.α. ότι μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και ενώ κατευθυνόταν στα αποδυτήρια, κάποιος άγνωστος κινήθηκε προς το μέρος της και της συστήθηκε ως πρόεδρος της Προοδευτικής Βασίλης Κατσαρός και της είπε απειλητικά: « Θα σε διασύρω επί ένα μήνα στις εφημερίδες και δεν θα ξαναπαίξεις ούτε στη Γ’ Κατηγορία».  Ο προαναφερόμενος και σύμφωνα πάντα με το φ.α.,  συνοδευόταν από τον παράγοντα των «βυσσσινί» Δημήτρη Χόρτσα, ο οποίος απευθυνόμενος στον πρώτο βοηθό Γκολέ του είπε: «Πάλι τα ίδια κάνεις πρόσεχε πως παίζεις». Με  την επέμβαση των δύο παρατηρητών οι δύο παράγοντες απομακρύνθηκαν από τα αποδυτήρια.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ζήνωνος, Ζαφειράτος, Αρκούδας, Ζίζηλας, Καράκαλος, Καρποντίνης, Ζελέκου(84’ Κολιούσης), Κοσμάς, Φώσκολος, Μιρτσέα(76’ Τσιάνος), Χόρτσας(65’ Παπακωνσταντίνου).

ΑΕΤΟΣ: Κρασσάς, Σύρμας(85’ Τομάζος), Καράμπελας, Κολώνης, Μπερίσα, Καφαλίδης, Τουλουβασίλης, Σιδηρόπουλος, Μπαμπουλάκης, Μούτσας, Καράκος.

                                                                     ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΚΟΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply