Connect with us

4ος Όμιλος

Διευκρίνιση από την Τριγλία για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Τρίγλια Ραφήνας ενημερώνει το κοινό σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων ενόψει του αγώνα που ακολουθεί σήμερα με τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, η διοίκηση των κιτρινόμαυρων υπογραμμίζει ότι το εκδοτήριο θα ξεκινήσει την διαδικασία από τις 13.30 ενώ οι φίλαθλοι της Τρίγλιας θα πρέπει να κατευθύνονται για τα εισιτήρια τους στο εκδοτήριο και στην πόρτα της εισόδου. Όσον αφορά τους φίλους του ΟΦΗ, θα προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από την κερκίδα των φιλοξενούμενων που βρίσκεται επί της οδού Αραφηνίδων Αλών, προς την πλευρά της θάλασσας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Το .Δ.Σ του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ενημερώνει τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Τριγλία Ραφήνας-ΟΦΗ, ότι την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το εκδοτήριο, που θα ανοίξει ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό και το οποίο βρίσκεται στην γωνία Χρήστου Μάντικα και Λεωφ. Χρυσσοστόμου Σμύρνης. Το εκδοτήριο θα λειτουργήσει από τις 13.30.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της Τριγλίας να κατευθύνονται για τα εισιτήρια τους, προς το εκδοτήριο και όχι στην πόρτα εισόδου.
Επίσης, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, θα προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από την κερκίδα των φιλοξενουμένων, που βρίσκεται επί της οδού Αραφηνιδών Αλών, προς την πλευρά της θάλασσας.
Τελος, παρακαλούνται οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους και την αποφυγή συνωστισμού, να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια και όχι την τελευταία στιγμή πριν τον αγώνα.