Connect with us

slideshow

Διοικητικές εξελίξεις στον Ιωνικό

Αποχώρησαν από τη Διοικούσα Επιτροπή οι εκπρόσωποι των Rangers.

Published

on

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο Ιωνικός σε απάντηση της ανακοίνωσης των Rangers με βάση την οποία : ” Ο σύνδεσμος των Rangers δηλώνει οτι παραδίδει τον Ιωνικό και επιστρέφει στην εξέδρα για να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος” ανακοινώνει οτι :

 

Αποδέχεται την επιθυμία των εκπροσώπων του συνδέσμου να αποχωρήσουν από τη Διοικούσα Επιτροπή και να επιστρέψουν στην εξέδρα.

 

Αναγνωρίζοντας την προσφορά τους, αρχικά για την κάθαρση και εν συνεχεία για την αναγέννηση της ομάδας,ευχαριστεί τους εκπροσώπους του Συνδέσμου των Rangers με τη βεβαιότητα οτι θα παραμείνουν στο πλευρό του Ιωνικού για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που είναι η επιστροφή στη Super League.

 

Με ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής καθήκοντα αντιπροέδρου στη θέση του αποχωρήσαντος κ. Στέλιου Παλαιοχωρίτη αναλαμβάνει ο δικηγόρος Παναγιώτης Κουγιτέας, γενικού γραμματέα ο κ. Κώστας Τσεφαλάς αντί του κ. Γιώργου Τσιχλάκη ενώ τις θέσεις των μελών της Δ.Ε. κ. Χρήστου Ξενάριου και Βαγγέλη Νικολόπουλου αναλαμβάνουν η κ. Τούλα Μόσχου και οι κ.κ Αγγελος Κατσίμπρας, Νίκος Βατικιώτης και Περικλής Κενκές.

 

Δύο μήνες εκτός δράσης ο Μακρυωνίτης.

 

Κάταγμα κοντά στον καρπό του αριστερού χεριού υπέστη ο Ηλίας Μακρυωνίτης και θα απουσιάσει τουλάχιστον δύο μήνες από τις προπονήσεις. Ο ταλαντούχος γκολκήπερ που βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση στάθηκε άτυχος στη χθεσινή προπόνηση καθώς χτύπησε το χέρι του στο δοκάρι. Ο Μακρυωνίτης θα μείνει με ακινητοποιημένο το χέρι για 15 ημέρες και στη συνέχεια θα κάνει νέα ακτινογραφία.

Αν το κάταγμα έχει αποκατασταθεί τότε θα επανέλθει σε δύο περίπου μήνες.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply