Connect with us

4ος Όμιλος

Διπλό μάγκικο στου Ζωγράφου ο ΟΦΗ

Published

on

Μέταλλο ομάδας που έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έβγαλε ο ΟΦΗ στου Ζωγράφου καθώς για την 13η αγωνιστική επικράτησε με 1-0 του Ηλυσιακού φτάνοντας τους 18 βαθμούς. Το τέρμα που σημείωσε ο Πόποβιτς στο 55′ με εκτέλεση φάουλ ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στο συγκρότημα του Νίκου Γκουλή, που κυριάρχε στον αγώνα έχοντας μάλιστα δοκάρι σε καταπκηκτικό σουτ του Περογαμβράκη. Από την πλευρά του Ηλυσιακός, που μετά τις ήττες από ΠΑΟ Κρουσώνα, Τρίγλια Ραφήνας και Κηφισιάς, γνώρισε το τέταρτο ατυχές αποτέλεσμα στην έδρα του, παρέμεινε στους 22 βαθμούς και την 6η θέση.

Το ματς ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή να δημιουργεί φάσεις με τους Περογαμβράκη, Σαχινίδη και Κοιλιάρα για να ανοίξει το σκορ. Από την άλλη, οι κιτρινόμαυροι έχοντας σε καλή ημέρα τους Θανόπουλο Αμανατίδη και Πουλάκο δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τίποτα το ιδιαίτερο.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι αφού ανέβασαν την απόδοση τους και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Περογαμβράκη, βρήκαν το τρόπο να λύσουν το γόρδιο δεσμό με τον Πόποβιτς και στη συνέχει να διαχειριστούν άψογα το ματς.

Πάντως,οι γηπεδούχοι εξέφρασαν αρκετές φορές τα παράπονα τους για το διαιτητή καθώς με σχετική ευκολία κιτρίνιζε τους παίκτες του Λουτσιάνο ενώ σε αρκετές περιπτώσεις με τα φάουλ που έδινε υπέρ του ΟΦΗ εκνεύρισε όλο το γήπεδο

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μέξης, Χατζηγιαννακός (90′ Φλέγγας), Μπίρης, Συριόπουλος, Αμανατίδης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος, Στρίγγας (63′ Ξαγοράρης), Πουλάκος, Σαμπανάι (78′ Φούντας)

ΟΦΗ Βλάχος (79′ λ.τρ. Κασμερίδης), Μπολλάκης, Πατινιώτης, Κώτσιος, Φαζός, Γκούμας, Πυθαρούλης, Κοιλιάρας, Πόποβιτς (90′ Ραπτάκης), Περογαμβράκης, Σαχινίδης (72′ Τζέκος).