Connect with us

4ος Όμιλος

Διπλό ο Εργοτέλης

Published

on

Μεγάλη νίκη η οποία τον διατηρεί στην 2η θέση με ματς λιγότερο από τον Ιωνικό πανηγύρισε ο Εργοτέλης στα Χανιά επικρατώντας με 2-1 της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Βουρβαχάκη στο 35′ αντέδρασε και έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα παραμένοντας ζωντανό στο κυνήγι του τίτλου.

Από την άλλη η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ παρέμεινε στην τελευταία θέση της κατάταξης μετά τη χθεσινη ισοπαλία του Ηλυσιακού. Στο α’ μέρος το ματς δεν είχε πολλές φάσεις ενώ μετά το γκολ ο Τσίτας είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 όμως το σουτ που επιχείρησε πε΄ρασε ελάχιστα άουτ. Στο 38′ το φάουλ του Λεάλ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Βλαχάκης. Στην επανάληψη ο Εργοτέλης βελτιώθηκε και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει έχοντας δοκάρι στο 46′ με τον Σερτζίνιο. Στο 60′ έγινε το 1-1 με κεφαλιά του Νικολακάκη, με τον Λεαλ στο 84′ να δείχνει ότι παραμένει σαν το… παλιό καλό κρασί αφού με σουτ στο ‘παραθυράκι’ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Καρβουνιάρης, Βουρβαχάκης, Ντεντάκης(58’ Σέχου), Κυτράκης, Ζντράβκοβιτς, Δημήτρης, Σουμπασάκης, Βεστάκης, Τσίτας, Αρσενίεβιτς (79’ Ταταράκης)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Μισέλ, Τζανής, Μπάτζιος, Σερζίνιο, Γκοτσούλιας(46’ Καϊμακαμούδης), Κατσικοκέρης, Λεάλ(87′ Ρουσάκης), Βελλίνης (79’ Μανουσάκης)