Connect with us

4ος Όμιλος

Διπλό στον Άλιμο ο Ατρόμητος

Published

on

Σημαντική νίκη πέτυχε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος Πειραιά επικρατώντας με 2-0 του ΑΟΤ Αλίμου. Το συγκρότημα του Σταύρου Ηλιόπουλου πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα και σίγουρα η ψυχολογία των παικτών του μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν όπως έπρεπε στον αγώνα και το… πλήρωσαν. Στη συνέχεια πάλεψαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ όμως δεν τα κατάφεραν. Στο 18′ ο Γρηγόρης Ράπτης με ωραιο σουτ έγραψε το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στους Καμινιώτες. Το τέρμα αυτό έδωσε άλλη ψυχολογία στους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο 25′ με κεφαλιά-ψαράκι έκαναν το 2-0. Στα επόμενα λεπτά, οι Πειραιώτες διαχειρίστηκαν με τον πλέον ιδανικό τρόπο το ματς και στο τέλος πήραν το τρίποντο.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Δημήτρης Καλύκας): Αμουτζάκης, Γοργάκης, Κόπελας, Κολινιάτης, Αφράτης, Καραγιάννης, Κατσαδούρος (46′ Πιπεράς), Παυλίδης (46′ Σάμιος), Καζαντζής, Χρήστου, Κάλφας (60′ Μανωλιάς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Παπαδόπουλος, Σιγάλας, Μαρινάκης (80′ Μάμαλος), Φυσαράκης, Φερεντίνος, Σιδηρόπουλος, Αριανούτσος, Θανόπουλος (60′ Οξύσογλου), Μπαλτζάκης (70′ Μιχαηλίδης), Ράπτης, Δανασής.