Connect with us

slideshow

Δρίτσας: Παύω να ενδιαφέρομαι για την αγορά του Βύζα…

Published

on

Mε γραπτή δήλωση πριν από λίγο ο Βασίλης Δρίτσας ξεκαθάρισε ότι διακόπτει κάθε περαιτέρω συζήτηση με τον Δημήτρη Τραγκουμανίδη και κάνει γνωστό στον φίλαθλο κόσμο των Μεγάρων  ότι υπό αυτές τις συνθήκες παύει να ενδιαφέρεται για την αγορά της ομάδας. Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει:

«Είχα δώσει τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων, Δημήτρη Τραγκουμανίδη, και είχαμε συμφωνήσει να αναλάβω την ομάδα. Δεν είχαμε κάνει ακόμα κανένα έλεγχο, ο οποίος θα ακολουθούσε στη συνέχεια. Η εικόνα που μου παρουσιάστηκε στην αρχή ήταν πολύ διαφορετική από εκείνη που αντίκρισα αργότερα. Αρκέστηκα στα λόγια του κ. Τραγκουμανίδη και στα λεγόμενά του, και είπα με τους συμβούλους μου να προχωρήσουμε βήμα-βήμα. Πήγα στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και είδα τον κόσμο να με αγκαλιάζει και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη που μου έδειξαν.

Το θέμα όμως είναι ότι για να φτιάξω την ομάδα χρειάζεται να δώσω μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος 650.000 ευρώ. Μιλάμε για ένα ποσό διπλάσιο από εκείνο που υπολόγιζα με τους συμβούλους μου. Δεν μπορώ να επενδύσω σε μια ομάδα που είναι μέσα στα χρέη, είναι τελείως ασύμφερο. Η απόφασή μου να μην εμπλακώ στον Βύζαντα είναι οριστική. Εάν είναι να αλλάξει κάτι θα το δούμε στην πορεία, αν και για εφέτος δεν το βλέπω. Περίμενα να περάσει ο αγώνας της ομάδας με την Καλλιθέα για να μην αναστατώσω τον κόσμο και τους παίκτες που έχουν μείνει και γι’ αυτό επέλεξα να το κάνω τώρα.

Δεν επιθυμώ να πάρω πίσω τα χρήματα που έδωσα στους ποδοσφαιριστές και τουλάχιστον ας μείνω χορηγός. Μακάρι να μου δινόταν η ευκαιρία να έπαιρνα την ομάδα, αλλά υπό άλλες συνθήκες. Δεν μπορείς να ζητάς χρήματα για να παραδώσεις κάτι που είναι κάτι τόσο χρεωμένο. Εκτιμώ ότι ο κ. Τραγκουμανίδης, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ, είχε κακούς συμβούλους και πραγματοποιήθηκαν λανθασμένοι χειρισμοί. Εύχομαι στην ιστορική αυτή ομάδα να βρει το δρόμο της».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply